|
gösterge panali anahtar resmi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2010 Saat 19:51 |
et tabikide burda kimsenin rahatsız olacağını sanmam.sende tecrübelerini ve kazanımlarını bize aktarırsan anlaşırız
|
|
tualp
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bilgiler için cok tesekkür ederim ...
artık sizi arada rahatsız edicem ilk defa pejo kullanıcaz ve bilmedigiz cok sey olacak iyi forumlar |
|
serkan24577
1. Vites 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aynene katılıyorum anahtarını kaybetmemeye çalış :) işin zor yada yedek yoksa yaptır bitane
|
|
se®k@n
1. Vites 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anahtarın pilsiz olması da; sadece uzaktan kumanda (kapıları aç-kapa) işlevini çalıstırmaz.. Onun dısında her hangi bi problem olmaz anahtar ile..
|
|
se®k@n
1. Vites 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Immobilizer ile alakası yok.. Arabanın bakım zamanının geldigini gösterir o işaret.. Eger dogru zamanda ayarlamıslarsa, arabanın bakımı gelmiştir.. Söndürmek istiyosanız;
Kontak kapalı iken km sıfırlama tuşuna basılı tutun.. Eliniz tuşta basılı iken, kontagı cevirin.. 2 kere çıt sesi gelicek yani.. (Arabayı calıstırmadan önceki evre) Kontagı cevirdikten sonra, eliniz tusta bi süre bekledikten sonra rakamlar cıkar.. Bidahaki bakım zamanını uyarması için, bakım için geri sayan km sıfırlanır.. O rakamlar durduktan sonra, tekrar kontagı kapatıp arabayı calıstırdıgınızda, o işaret gitmiş olur..
|
|
tualp
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ustadım kart verilmedi iki anahtar verdiler birinin pili yok onunla calıstırmayı dendim aracı calıstı bende o yüzden sorayım dedim pilsiz olunca yinede ımbolazer devrede olurmu agır bakım derken belli kilometredelerde yapılan bakımlar mı
|
|
serkan24577
1. Vites 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
IMBOLIZER VAR TABİKİ ARACI ALIRKEN SANA KREDİ KARTINA BENZER Bİ KART VERMEDİLERMİ O KARTLA ANAHTARINI KAYBETTİĞİN ZAMAN ÇIKARTIYOSUN O ANAHTARIN BULUNDUĞU YERİN SAĞINDA KÜÇÜK KUTUCUK VAR KM YAZIYO O KM SENİN ARACININ AĞIRBAKIMININ GELDİĞNİ ANIMSATIYO 0 YAKLAŞTIĞI ZAMAN CEKAP YAPTIR SERVİS YADA TAMİRCİ NEREYE GİDİYOSAN TEKRAR SIFIRLARLAR ONU İYİ FORUMLAR
|
|
tualp
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selam ustad lar bugun itibariyle 2000 model 206 1.4 aldım o yüzden bilmedigim ve aklıma takılan bi sorunum var bana yardımcı olursanız sevinirim...
kilometre saatinin hemen yanında bir tamir anahtarı simgesi cıkıyor bu ne anlama geilr normal bişeymi yoksa aracta arıza var anlamında bişeymi şimdiden tesekkür ederim bide bunlarda ımbolazer varmı |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |