![]() |
|
Cam kaldırma Modülü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2010 Saat 22:28 |
En kıl olduğum şey o kadar şey koyuyorsun şu ufacık deyip geçiştirdikleri şeyi koymuyolar . En çok bu tür şeylere takılırım ben
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok malesef herşey var bi o yok adam 8 tane hava yastığı koymuş onu koymamış
|
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Benim aracımda arabamı kilitlerken kumandanın kapatma tuşuna basılı tuttuğumda (2-3 sn ) camlar otomatik kapanıyor . 206 larda bu özellik yokmu ? Bir deneyin isterseniz ..
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
bende cenmax 4 cam için olanı aldım 4 aydır duruyor evde güvenipte taktırabileceim biyer bulamadım
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bende taktırıcaktım ama bu motorun yanma durumunu bende duydum ve vazgeçtim
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ben cam modülü orjinalin dışında tavsiye etmiyorum çünkü aracın kapılarını cam kapalıyken kitlediğinizde açık kalmış olabilme ihtimaline karşı cam motorlarına elektrik veriyor bakıyor cam kapalı zorlanıyor sonra devreyi kesiyor. bu zorlamalar sonucunda bir süre sonra cam motoru yanabiliyor o yüzden tavsiye etmiyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
|
|
2007 307 1.6 HDI XS
|
|
![]() |
|
Eyv. Kardeşim saol adamın elinde 2 tane daha kalmış zaten o yüzden satıyormuş ben hakkattende araştırdım 40 lira en ucuzu
|
|
![]() |
|
cenmax sa kaçırma o fiyata bende alırdım
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Aracın kendi kumandasından değişiklik yapmadan alarm takma olayına girmeyin taktıracağınız alarmın kesinlikle kendi kumandası olsun
|
|
![]() |
|
![]() |
|
EVET AYNEN EN KALİTELİSİ CENMAX BENİM ÖNCEKİ ARACIMDADA VARDI ÇOKK MEMNUN KALDIM O YÜZDEN CENMAX TEK GEÇERİM HER TÜRLÜ HAYDİ HAYIRLI İŞLER
|
|
![]() |
|
piyası değeri 40 ın altında değil az önce dediğim modül ben 20 ye buldum alıyorum adamın elinde son bir adet daha kalmış
|
|
![]() |
|
Napalım baba olcek o kadar oda olmazsa olmaz ben buldum bir tane hemide Cenmax piasada araştırdım 4 + sunroof özellikli 20 lira nasıl sizce
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cenmax marka alarm taktırmıştım. Yanında cam kaldırma mödülünüde taktırdım. Şu anda alarmı devreye aldığım andan itibaren açık camlarım kapanıyor. 1 senedir sorunsuz kullanıyorum. Cam kaldırma modülünü ve alarmı aynı marka tercih ederseniz sorun yaşamazsınız.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
20tl 2 cam 40 tl 4 cam otomatik olanlara takılıtormuş şimdi baktım . alarmda 60 olsa 80 liraya maloluyor benim 2 cam otomatiğe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ben duymadım ama anladığım kadarıyla bu cam kaldırma modülü peugeot serilerinde sadece en üst kategori araçlarda varmış 206 207 307 gibi serilerde yok die biliyorum ama
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
4 cam otomatikse olabilir gerci ön camlarda olsa yinede gerekli bişey ve alarm şart (cam kaldırma modullu olanlarıda vardı galiba )
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar
Önceki aracımda Çok Güzel bir özellik Vardı Cam Kaldırma Modülü
duymuşsunuzdur. aracı kilitlediğinizde açık unuttuğunuz camlar
kendiliğinden kapanma özelliğini taşıyan bir olay
Biliyorsunuz 206 larda öyle bir özellik yok son bi kaç zamandır araştırıyorum cam kaldırma modülü 15 - 25 lira arası satılıyor.. taktırmayı düşünüyorum ... ama ayrıca araca alarm taktırmak gerekiyormuş aracın orjinal kumandasına hiç bir zarar gelmiyormuş.. ne dersiniz takmakta yarar varmıdır kaç tır aracı kitledikten sonra camları açık unutuyorum ... ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |