|
106 hoparlör ??? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
lostlover
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lostlover
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 Saat 13:12 |
teşekkür ediyorum yorumlarınız için
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet 13cm olan ön kapıların 240w fazlasıya yeterli olur. 10 cm olan arka koltukların orada olanlar onların watt seçeneği sana kalmış parana göre bir modelde seçebilirsin ama teybinin çıkışı kuvvetli düşük watt bişi alırsan yüklendiğinde yakabilirsin bir abi var sitede imzasında yazıyor ucuz alırsan 2 kere diye onun için bir kere al tam olsun
|
|
lostlover
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lostlover
|
13 cm olan degilmi bu 240w dediğiniz arka panzutu da kestirmek istemiyorum çünkü.. tamamen orjinal gibi bi sistem yapasım var fakat işte çok iyi anlamadığım için araştırma içerisindeyim.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum teybin harika 50x4 mosfet çıkışı bana sorarsan pioneer ın 200tl civarı olan 240w compenentleri sana tatmin edici kaliteli sesi verir.
|
|
lostlover
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lostlover
|
tşkkr ediyorum yorumlarınız için..
Aslında düşüncem şöyLe;
pioneer MVH-8250bt
13 cm component takım
10 cm component takım
teyp çıkışları kuvvetlı dedıler sanırım anfısız kaldırır bu hoparlolerı..
anfi veya subwoofer düşünmüyorum, sade bi ses sistemi düşünüyorum aracında orjinaLLiğini bozmadan
sizce uygun oLurmu bu şekiL bi sistem ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ön 13cm arka 10cm ben taktıralı 1 ay olmadı eminim eğer amfili güzel bir tesisat yaptıracaksan arkalara takmana gerek yok pek fazla işe yaramıyor ama güzel bir compenant takımı alırsan tweeter niyetine iyi oluyor.
|
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ön 13cm arka 10 cm olması lazım...
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
önler 13 cm arkalar 8 cm ama 8 cm e göre component piyasada ben görmedim.
|
|
lostlover
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lostlover
|
Arkadaşlar 106 quicksilverime component hoparlör takımı takmak istiyorum ön ve arka için..
internetten sipariş vereceğim için önlerdeki ve arkalardaki orjinal hoparlölerin boyutu nedir acaba ??
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |