![]() |
|
Çalışmama Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2010 Saat 19:46 |
Sensörlere ve sensör soketlerine iyice bir bak bakalım, yerınden cıkmıs olan bı soket olabılır yada oksitlenmiş vs..
|
|
![]() |
|
karacocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: aydın/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben aydındayım ama arabamı izmire İztek Pejo Citroen servısıne götürüyorum cok memnunum.işin hakkını verıyolar özel servis ama 13 tane usta var hepside yetkılı servısten ayrılma enson egıtımını aldıkları arac 3008
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NEREDE BU USTALAR YAW BEN DE ONLARA GİDEYİM BENİMDE SORUNUM VAR USTALARDAN YANA
|
|
![]() |
|
karacocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: aydın/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacocuk
bana da 800 tl masraf ettırdı tamırcım bi dunya saglam parcamı deıstırdı.bende guvenemıyom ama sımdı yenı bı servıs buldum arkadasım tavsıye ettı once arabayı yapıyolar begenırsen parayı ödüyosun ve işcilikte takılan parcada 1 yıl garantılı aynı arızayı yaptımı arac göturuyosun bedavaya yaptırıyon terardan işçilik güzel hemde fiyatlar uygun...
|
|
![]() |
|
gursel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Elektrik tesisatında problem varmış ,bu problem beyinde arıza ya sebep oluyor muş mış.
Mış muş diyorum artık "usta" lara güvenmiyorum.
|
|
![]() |
|
gursel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Volant Sensör ü dediğiniz kablo değiştirildi yaklaşık 60- 70 tl lik bir kablo sanıyorum. O kablo değişimi ile araç 3 gün çalıştı ancak sonra yine çalışmamaya devam ediyor.
Bu konulardan iyi anlayan Ümraniye taraflarında iyi bir usta var mı ki acaba bildiğiniz ?
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Tam emin olmamak ile birlikte Volant sensöründen olabilir gibi geliyor. Ayrıca bu sensöre bağlı olan kablo ve soketlerdeki kurum , paslanma ve pisliklerde bu sorunu yapabilir.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
benzin pompan vınn dediğin sesi çıkartıyorsa çalışıyor demektir. bujılerde enjektörlerde sıkıntı var die baktırdınmı acaba?? yani çoğu ana parçaları değiştimişsin zaten ama bi düşünmek lazım..başka arkadaşlarında yorumu olacaktır.
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Herkese Selamlar,
Foruma yeni üye oldum.Siteniz aktif olduğunu umuyor yardımlarınızı bekliyorum.Arama yaptırdım ama bulamadım böyle bir konu İki - Üç ay önce ikinci el 1998 model 106 xr 1.4 aldım.2 hafta öncesine kadar hiç problemsiz kullanmaktaydım. Ancak iki hafta önce öğlen vakti araç çalışmamaya başladı.Sabah giderken bir şey yoktu. Etraftan bulduğum usta vasıtası ile ateşleme ve yakıt düzeneğini kontrol ettirdim atşelme yapmıyordu.Marş gayet güzel basmakta. Akışmetre okuycu mu Volan a bağlı bir kablo değişimden sonra düzeldi.Ama sadece 3 gün düzeldi. 3 gün sonra yine aynı şekilde çalışmadı bu sefer servisten (Ümraniye) gelip baktılar... Beyin arızası tespit ettiler.Beyin arızasını Kadosan'da bir yere yaptırdık 300 TL bayıldık. 1 hafta da o şekilde çalıştı şimdi yine çalışmıyor.Beyin arızasını tamir eden usta geldi baktı etti çıkma bi beyin getirdi yine çalışmada ancak bağlantı kabloları ile biraz oynayınca kendi beyni ile marş yaptı araç o da 2 gün gitti. Şimdi artık kafayı yeme durumundayım ne yapmam gerekiyor acaba ? Şu anda marşı açıyorsun panelde yağ,akü hararet ve K ışığı yanıyor , arka koltuğun altında 5 sn. lik vınlama sesi geliyor (yakıt pompası herhalde) , marş gayet güzel basıyor ama kesinlikle çalışmıyor. Bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |