SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

Hangi 307 Daha İyi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa 12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
307P Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Kasım - 1987

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 307P Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Hangi 307 Daha İyi
    Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 Saat 20:51
Orjinalini yazan: 06BAHO 06BAHO Yazdı:

Orjinalini yazan: 307P 307P Yazdı:

06BAHO direksiyonda boşluk olduğunu nasıl anlayabiliriz ayrıca bu neye işarettir anlayamadım?Açıklarsan sevinirim
daha çok hidrolik olmayan arablarda olur ama hidroliklerde de rastlananabilir diresksiyonu bir miktar çevirirsin ama tekerlerde bir kıpırdama olmaz işte yani direksiyon boşa döner

Teşekkür ederim bu soruyu sormamın nedeni araba sağa kaçıyordu ki hala da kaçıyor jant press vs yapılması gerekiyormuş ve oradaki yetkili bir de direksiyonda azıcık boşluk var ama o da önemli değil gibisinden bir konuşma yapmıştı..Yaptıracaktım sözde bu aralar ama kaza geçirdim arabayla bugün erteledim uzun bir süre...
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 Saat 20:06

06BAHO direksiyonda boşluk olduğunu nasıl anlayabiliriz ayrıca bu neye işarettir anlayamadım?Açıklarsan sevinirim
daha çok hidrolik olmayan arablarda olur ama hidroliklerde de rastlananabilir diresksiyonu bir miktar çevirirsin ama tekerlerde bir kıpırdama olmaz işte yani direksiyon boşa döner
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
the_beKKo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı the_beKKo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 Saat 18:41
Orjinalini yazan: basehead basehead Yazdı:

:D 16 peşin kalanı 25 ay taksık :D xD o olurmu :P 

Tabi üstüne kredi çekersen banka 24 aylık taksik verebilir :)
Yukarı Dön
basehead Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı basehead Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 Saat 00:07
:D 16 peşin kalanı 25 ay taksık :D xD o olurmu :P 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı the_beKKo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 20:50

Orjinalini yazan: the_beKKo the_beKKo Yazdı:

Gel ben sana çiçek gibi 307 vereyim hem spor hem masrafsız sen bu araçlara bakıp 2000 bin masrafla kurtulamazsın 4ncü araca baktım tampon elden geçicek falan daha onun çok arızasız vardır derken sana 24 bine patlıcak gel 307 var gel GülmeAlkış

18 e brak alcam :D valla xD

Yok valla 25 üzerinden birşeyler yaparım :)
Yukarı Dön
basehead Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı basehead Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 20:00
Orjinalini yazan: the_beKKo the_beKKo Yazdı:

Gel ben sana çiçek gibi 307 vereyim hem spor hem masrafsız sen bu araçlara bakıp 2000 bin masrafla kurtulamazsın 4ncü araca baktım tampon elden geçicek falan daha onun çok arızasız vardır derken sana 24 bine patlıcak gel 307 var gel GülmeAlkış

18 e brak alcam :D valla xD
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı the_beKKo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 18:52
Yukarı Dön
basehead Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı basehead Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 18:34
bugün 4. aracla konustum motorunda şırıltı geliomuş. su eksiltiyomus ama nerden oldu bılınmıyomus 2000 tl masrafı varmıs dedık tm saol :D baska arayıslara devam
Yukarı Dön
307P Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 307P Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 14:56
Yukarı Dön
basehead Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı basehead Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 14:32

servsin yalan dolan yapacağını düşünmüyorum 100 ile 150 lira arası bir şeye bakıyorlar ama sonuçta binlerce lira sayacağınız arabanın iyi olması için değer temiz bir 307 o fiyatlara zor olsada mümkün sabırlı olun sahibinden .comun altına üstüne getirin bakalım :))

arıyorum ya 7 24 ordayım zaten sımdı bursadan kalkıp gıdıp servıste sorunlu cıkarsada koyar ınsana ya neblım :) ucuz var arac bı cok 140 bını cıvarında acaba kac bın km gıder bunların km sı
bakmaya gittiğin her aracıda ustaya götürmeye gerek yok kaputua arka bagaja bakıcaksın macun var mı camların şaşi noları sıralı veya aynı olmalı +test sürüşü rolanti kontrolü+motordan gelen sesler motorun dışdan görünümü(yıpran mış mı ) + dirksiyonda boşluk varmı+tüm elektirik aksamı çalıştırılır  +altına eğilip çürük yağ kaçağı vb varmı +kaportada çatlak ezik varmı  ve daha yazamadığım bir sürü ince detay bunlar tamamsa servise

o kadar anlasam arabadan :D servise bende goturmem :P
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 14:15

servsin yalan dolan yapacağını düşünmüyorum 100 ile 150 lira arası bir şeye bakıyorlar ama sonuçta binlerce lira sayacağınız arabanın iyi olması için değer temiz bir 307 o fiyatlara zor olsada mümkün sabırlı olun sahibinden .comun altına üstüne getirin bakalım :))

arıyorum ya 7 24 ordayım zaten sımdı bursadan kalkıp gıdıp servıste sorunlu cıkarsada koyar ınsana ya neblım :) ucuz var arac bı cok 140 bını cıvarında acaba kac bın km gıder bunların km sı
bakmaya gittiğin her aracıda ustaya götürmeye gerek yok kaputua arka bagaja bakıcaksın macun var mı camların şaşi noları sıralı veya aynı olmalı +test sürüşü rolanti kontrolü+motordan gelen sesler motorun dışdan görünümü(yıpran mış mı ) + dirksiyonda boşluk varmı+tüm elektirik aksamı çalıştırılır  +altına eğilip çürük yağ kaçağı vb varmı +kaportada çatlak ezik varmı  ve daha yazamadığım bir sürü ince detay bunlar tamamsa servise
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 14:06

Orjinalini yazan: 12omantic 12omantic Yazdı:

selam
Galeriden araba alma 1.si arabayı alırken ilk sahibinden bulmaya ve yetkili servis bakımlı olmasına dikkat et ve bulamadın mı arabayı gösterirken tek servise bağlı kalma 2 servise göster onay al linklerini verdiğin araçlarla başına dert alırsın hiç bulaşma ve 1.4 de alma kaldırmıyor kasayı ve satarken zorlanırsın bende 1.6 var o bile ağır kalıyor sağlıcakla ....

1.6 ya da butcem yetmıyor ki . birde normal servisler peugeot servısı dısında herhangı bı servıs kaca bakarkı araca?
 aga sen 15 binliralık araba alcan 100 lirayı esirgiyon normal servisin  baktığı ile yetkili servis çok farklı yetkili servisde değişen her türlü motor akü kaporta parçalar gözüküyor mutlaka kaza geçmişine de bak ama dediğin fiyatlara biraz zor 307 var ama %90ı yaramaz sabırlı olun acele etmeyin umarım bulursunuz

Düzenleyen 06BAHO - 19 Ekim 2010 Saat 14:08
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
basehead Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı basehead Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 03:25
Orjinalini yazan: muratgulen07 muratgulen07 Yazdı:

iknci ve üçuncü pek sağlam durmuyo ama birnci kmsi orijinalse ve önemli bi kazası yoksa düşunuleblir..

bı tane buldum ya baska bı sıyah koyucam bırazdan o aracı dusunuyorum yarın konusucam bakalım nelerı var
Yukarı Dön
basehead Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı basehead Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 03:25
Orjinalini yazan: 12omantic 12omantic Yazdı:

selam
Galeriden araba alma 1.si arabayı alırken ilk sahibinden bulmaya ve yetkili servis bakımlı olmasına dikkat et ve bulamadın mı arabayı gösterirken tek servise bağlı kalma 2 servise göster onay al linklerini verdiğin araçlarla başına dert alırsın hiç bulaşma ve 1.4 de alma kaldırmıyor kasayı ve satarken zorlanırsın bende 1.6 var o bile ağır kalıyor sağlıcakla ....

1.6 ya da butcem yetmıyor ki . birde normal servisler peugeot servısı dısında herhangı bı servıs kaca bakarkı araca?
Yukarı Dön
basehead Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı basehead Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 03:21

Ayrıca expertiz 50tl diye biliyorum bunu bilerek araştırabilirsin..

valla kafa karıstı ya 307 mi 206 mı tekrar 206 yamı donucem acaba kullanan kullanıo ama ya 1.4 u de bı suru var valla modıfıyelı fln :) ılerde bı cıp taksak faydasını gorurmuyuz 

Çipin faydasını tabiiki görürsün bende bir zamanlar 206 bakıyordum bir ara 16-17 e falan 1.4 307 görünce 307 baktım hep en sonda da 307 sahibi oldum bu arada sahibinden tarzı sitelerde direk yazılan fiyata bakma ara konuş pazarlık yapmaya çalış emin ol 2.000tl indiren bile olur tabii 1 kuruş inmeyen de olur ama tek tavsiyem acele etme Sırıtma bu arada yüksek km araba alabilirsin yeterki sahibi adam gibi bakmış olsun arabaya,bakımlarını eksiltmemiş olsun...İnş gönlüne göre bir araba bulursun.

sahıbı ıyı bakanlarda 20 bın tl ıstıo :D anlamadım ya saol bılgılendırdın ıcın 16 500 e bakıom bı arac 15 500 e ındırme calıscam olmadı 16 vercem :D ankarada
Yukarı Dön
muratgulen07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ocak - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muratgulen07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 02:54
iknci ve üçuncü pek sağlam durmuyo ama birnci kmsi orijinalse ve önemli bi kazası yoksa düşunuleblir..
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
       507 207 00 27
        MuraT GÜLEN
Yukarı Dön
12omantic Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 12omantic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 00:23
selam
Yukarı Dön
307P Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 307P Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2010 Saat 23:45

valla kafa karıstı ya 307 mi 206 mı tekrar 206 yamı donucem acaba kullanan kullanıo ama ya 1.4 u de bı suru var valla modıfıyelı fln :) ılerde bı cıp taksak faydasını gorurmuyuz 

Çipin faydasını tabiiki görürsün bende bir zamanlar 206 bakıyordum bir ara 16-17 e falan 1.4 307 görünce 307 baktım hep en sonda da 307 sahibi oldum bu arada sahibinden tarzı sitelerde direk yazılan fiyata bakma ara konuş pazarlık yapmaya çalış emin ol 2.000tl indiren bile olur tabii 1 kuruş inmeyen de olur ama tek tavsiyem acele etme Sırıtma bu arada yüksek km araba alabilirsin yeterki sahibi adam gibi bakmış olsun arabaya,bakımlarını eksiltmemiş olsun...İnş gönlüne göre bir araba bulursun.
Yukarı Dön
coyote26 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
13 - Temmuz - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı coyote26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2010 Saat 23:43

görürsün dostum yaklasık 95-98 hp arası bır guce ulasılıyor yazılıma göre Buda yeterlı oluyor acıkcası Bende var 1.4 hdi 50 bin kmde wimmer rst chip tunıng yapıldı yaklasık 25 bın kmdır sorunsuzca kullanıyorum aracım 75 bın kmde

Yukarı Dön
basehead Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı basehead Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2010 Saat 22:16

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa 12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.