![]() |
|
In-Dash Hakkında... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2010 Saat 01:03 |
markasına göre değişiyor. ben jvc awx 800 kullanmıştım. o cihazda da böyle bi menu vardı fakat, yine jvc ye ait bi navigasyon cihazını daha alıp ortak kullanımı söz konusuydu. bazı markalarda ise sadece bir güncelleme yüklemesi yetebiliyo...
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cihaz yurt dışından hediye gelmiştir, o sebeple yetkili servisi burada bulunmuyor...
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
markası nedir bilmiyorum ama çoğunun yetkili servisi yapıyor.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yükleme yapılıp güncellenmesi gerek fakat nasıl oldugu kanısında bı fıkrım yok
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Arkadaşlar aracımda kullandığım in-dash tipi ana ünitemde ''GPS'' menüsü mevcut, bu cihazda navigasyon desteği olduğunu gösterir mi, eğer navigasyon için ise o menüye girdiğimde cihaz bir tepki vermiyor, nasıl yükleme yapılabilir, bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |