![]() |
|
far karartma tamamdır fotoları yukledım :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2010 Saat 23:41 |
zevkli bir uğraş
ellerine sağlık
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel olmus elıne sglık
|
|
![]() |
|
basehead ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
iyi :D hoş yani angel da şekil ama hıh :D
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
güzel olmuş eline sağlık
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
güzel olmuş emeğine sağlık
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
yarın bnde tamponları cıtaları boyacagım bakalım plastık astarı boya hazır beklıyor :)) camı gerı takarken once eskı slıkonları temızleyıp guzelce tekrar sılıkonlayacaksın yerıne oturtup bantla ve plastık kelepcelerle sıkacaksın cam tam oturması ıcın bı gun beklersek yeterlı olur heralde bn oyle yaptım |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
frk_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
önce ön logoyu sonrada yan çıtaları boyayıp acemiliği orda atıyım sonra farları boyarız :) peki camı geri yerine takarken nasıl olacak silikon sıkmak gerekecekmi yoksa camı takıp ısıtıp kendi halinde soğumasını mı bekleyecez |
|
FARUK İLİKLİ
KAYSERİ ARh+ 2006 MODEL 206 VAN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
valla bende korktum ama oyle sandıgın gıbı kırılmıyor kırılacak dıye cok korktum camı :) camda yok hıc bı yerde far almak zorunda kalıyoruz :) ıyıce ısıttıgında kolay ayrılıyo tornavıdayı ıyıce sokup her tarafını sılkondan kurtaracaksın ısıtmaya bakıyo mıllet ısı tabancası falan almıs ama bn elektrıklı sobanın onune koydum 5 dk durdu sonra cıktı :))) bızımkıne fakır mod dıyolar :))
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
frk_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
bende sprey boya ile siyaha boyamak istiyorum ama tırsıyorum daha ilk haftadan arabanın farı elimde patlamasın diye :D
|
|
FARUK İLİKLİ
KAYSERİ ARh+ 2006 MODEL 206 VAN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
valla herkez yapabılır bunu cok basıt bı ıslem sadece camı acmak bıras ugrastırıyor o kadar :) elektrıklı sobanın onune yok 5 dk tutmak lazım zaten kolay cıkıyor tornavıdayı sok cıkart :)) sonra boya kapat :9
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Lip Lip :D orjınalliğini bozma aracının farlarda 10 numara bence
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Ellerine saglık guzel görünüyo böle ufak seyleri herkez senin gibi yapabilse keske :)
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Bak Güzel Sade Bir Çalısma Orjinallik Bozma Sakın Kardeşim |
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Arkadaşlar far karartma işlemini yaptım ve bıtırdım H4 buzlu cama olmaz dedı herkez ama bence cok guzel oldu :)
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen crazycakir_43 - 09 Ekim 2010 Saat 18:25 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |