![]() |
|
307 İÇ SES ve kapı sesi / Düşünceleriniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 Saat 02:17 |
|
307 lerin arka süspansiyon sesleri kronik kimse kafasına takmasın yapıcak birşey yok :)
|
||
![]() |
||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
önlerdern gelen ses büyük ihtimalle z rot kolundan yapar ucuz boşkuk sesi gibidir çok vuruntu varsa am.patlamıştır kapılardan gelen ses kapı döşemesinin klipslerinden bile gelir ben açıp hepsini kapı döşemesine sabitledim hiç ses yok kuşaklar bile ses yapar arkdaşım
|
||
ozaann
|
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
![]() |
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
evet bu guzeldı :)) gelmeyen 307 varmı ?
gelmeyen 307 varsa onda bır arıza olsa gerek :)))
|
||
![]() |
||
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arka amartisörlerden gelen küt sesi bendede var ben amartisör degişim zamanı geldi diye düşünmüştüm ama sanırım kronik bu ses gelmeyen 307 varmı diye sorsak daha dogru olacak |
||
![]() |
||
|
gazlı amortısorlerı denemek lazım. gazlı amortısor normalde daha konforludur daha hızlı tepkı verır. yalnız aracın ustundekı amortısorlerde gazlı mı degılmı ona bakmak lazım... bazı arkadaslar bır ara arkadakı kut sesı cozuldu dıye bırseyler yazmıslardı sankı. arastır bıraz
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
hmmm tmm ozaman abicim sorun yok ozaman.. Teşekkürler Herkeze sağolun varolun ;)
|
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
o kut kut sesi her zman var,daha dün servisteydim bakım için,araba lifte kalkınca sordum ustaya abi arka amartisörde falan sorun varmı ses yapıyor diye.o da bu ses hepsinde sertliğinden dedi ,sıfır alsanda olur ses dedi. yanımda arkadaş vardı ondada 2009 civic vardı ,yolda giderken bu ses kut kut canımı sıkıyor dedim ,oda benim arabadada var o kafana takma yani dedi... |
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
ayrıca arkaya 1-2 kişi oturup ağırlık yapınca daha kötü oluyor ses daha büyük çıkıyo daha küçük çukurlarda setlerde bile kut kut ediyor |
||
![]() |
||
|
Teşekkürler arka ve ön amortisörleri gazlı yapsam sorn çözülürmü büyk oranda ? |
||
![]() |
||
|
307 lerın arka amortısorlerı genelde kut kut darbe sesı yapar. bu sorunu cok kısı dıle getırmıstır. bıraz yapısı geregı bu boyledır. ama cozumu varmı yokmu pek takıp etmedım acıkcası...
ıc ses konusundada araclarımız bıraz ıscılık olarak bazı noktalarda zayıflıkları oldugundan genelde bu sesler olusuyor zamanla...
|
||
![]() |
||
|
ama sanki lastik boşluğa gelince o ses çıkıyo gibi ? |
||
![]() |
||
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
|
bende de aynı kasa model 2006 var ama 35 bim km de.arabyı ilk sıfır aldığımda amortisör sertliğine alışmakta çok zorlandım yadırgadım o dediğin seslere çok uyuz oldum ama anladım ki bu sertliğe karşılık yol tutuşu arttırılmış bi araba.
aslında yol tutuşu bildiğimizden daha iyi ama arabalarımız diğer arabalara göre yerden daha yüksekte olduğu için virajlarda bazen korku hissi yaratıyo.
ama yinede virajlara temkinli girmekte fayda var..
|
||
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
||
![]() |
||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
o kapı sesi olmayan yoktur heralde..helede misafir bindiğnde arabaya hızlı kapatyolar içim gdiyo..çogu zaman azarlıyorum xD hatunsa kapısını ben kapatyorum kibar oldğmu sanıyo saf halbuki konu orda kapı xD
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
![]() |
||
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
ön takımı kontrol ettirin, z rotu, salıncak ve rotiller
|
||
![]() |
||
|
konfor ve arabanın 1 numara olduğu kesin abicim. birde o iç sesi kesebilsem süper olacak bakalım servis gel hallederiz bizde özel bant var çekeriz aralarına demişti.. MEPA ücretsiz yapıyor hemde.. tavsiye ederim. bu arada o tekelekler çukura girince tak tuk sesleri nedendir ? amortisörlerdenmidir ? GAZ lı amortisör taktırsam tavsiye edermisinz ?
|
||
![]() |
||
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
aynı sesler bendede var arkadaşım ön kapılarda bulunan yan çıtalar ile kaporta arasında boşluk varmı kontrol edin bazen bu ses boşluk varsa titreşim nedeniyle yapabiliyor, 307 niz varsa böle seslere alışmanız lazım ama araba ve konfor bir numara....
|
||
![]() |
||
|
Abiler 2007 model 307 1.6 HDI comfort paket 83 binde makyajlı 307 sahibiyim aracımda ön kapılar kapatılınca sanki çok eski araba kapısıymış gibi ses çıkıyor pat diye ama sadece dışarı o ses gidiyo içeride yok filtreler değişecek dediler sizce değişse olurmu ? birde aracın içinde garip sesler var araba çukura girip çıkınca yan yamulunca biraz gaza basınca fren yapınca çıt çıt çıt gibi ufak ses geliyor sizdede varmı ? en büyüğü ise araç çuıkura girince amortisörler küt küt ediyor böle dolgun bi ses yok pata küte ediyo hemen bunun sebebi nedir ? ne yapmam lazım Teşekkürler.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |