|
acilll Ledli stop motoru bozuldu 1 adet lazım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2010 Saat 13:31 |
arkadaşlar bayramda samsuna gidiyorum orda bildiğiniz iyi bir elektronikçi varmı ledli stoplarımı yaptırabileceğim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hııımm tamam olmadı zaten iş başa düştü ben yapacam mühendislik diplomam sigara yakmak için değil ya :)) çok tşk ederim rifatseker
|
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Erzurumda bulunduğunuz yerde varmıdır bilemiyorum ama , iyi bir elektronikçi bulabilirseniz stopları ona gösterin. Led motoru dedikleri şey pwm modülatördür. Bir kaç entegre ve transistör serisinden oluşur. Eğer kapalı diye tabir ettiğimiz şekilde değil ise , elektronikçi iyi bir usta ise sorunu çözecektir. Aşağıdakine benzer bir devredir. |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:(
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oda yokki şöyle temiz ve ucuz yollu :)))
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pek bulabileceğini sanmıyorum. Tak orjinallerini bul 2. el temiz birşey
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncell
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlarım tüvden hafif kusurlu geçtim bu zamana kadar teklemeyen benim canım ledli stoplarımdan birisi yanmaz anaa sen git muayeneye orda yanma tuttum kulağından keratayı götürdüm ustaya içindeki led motoru varmış o bozulmuş şimdi saygı değer ve ilgili arkadaşlarım erzurumda bu parçayı bulamadım nerden bulabilirim yada sizde varmı yada internetten falan nasıl çözücem bilmiyorum ya syopları değiştiricem satan arkadaşlar vardı yada ceza yiyecem trafikte allah kaza falan vermesin kimselere ama çok önemli bu stop olayı
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |