|
205 zor çalışıyorrrr yardımm |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alparslan
1. Vites 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2010 Saat 09:17 |
bugün deneyeceğim teşekkürler tavsiyen için bende eski arabaları çok seviyorum 77 model bi anadol birde bu bıdık var bende bu peugeotu da bi düzene soktuktan sonra hedefim bi amerikan yada WV T1 alıcam :)
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
motor ısındıktan sonra iyiyse ya karbürötöründe bir sorun var yada hava girişinde eski araçların en güzel yanı anlaşılır olmasıdır hava girişinin 3/4 ünü kapatın(bant) eğer ucundaki boru çevriliyorsa manifolta çevirin karbörötörün altında veya yanında elle sıkılıcak bir vida vardır mutlaka deviri yükseltir biraz onu yükseltin arabanın önüne gazete koyulabilir :)) ben arablarla uğraşmayı çok severim eski aracım taunusdu zaten bu 307 kapalı kutu temeli aynı olsada karmaşık |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
Alparslan
1. Vites 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
sonuç olarak yinede bir arıza var yani :(
|
|
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim taunusda öyle yapıyordu rolantide durmayıp stop ediyordu jiklede bozuktu ben rolantı devrini yükselttim 1000 1100 arası yaptım bi sorun kalmadı ama motor ısınana kadar araç çekmiyordu :)) |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
Alparslan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
Ya benim araba daha 162 binde ama ve motor isindiktan sonra hic sikinti yok
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı sorun sırkette kı partnerde var abahları cok zor calısıyor.400 bınde motor bıtmıs motor ıstıyor
|
|
Alparslan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
merhaba arkadaşlar 87 model 1100 motor 205 var bende aracın motoru soğduğu zaman çok zor çalışıyor daha doğrusu motor çalışıyor gaz verdiğin zaman stop ediyor jikle ile çok zor çalışıyor ve ısınması için 30 dk. falan çalışması gerekiyor ısınmadan yola çıkarsam yolda çok zıplama yapıyor bununla ilgili bana yardımcı olacak biri var mı özellikle haşim bey sizin bir bilginiz vardır :(
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |