![]() |
|
Catalytic Converter Hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
akar88 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2014 Saat 01:04 |
sanayiye gittim bugün bujilere baktılar bi sıkıntı yok daha sonra çin malı 175 tl lik bir ateşleme bobini taktılar araba da çıt ses çıkmadı fevkalade çalıştı. 300 tl ye orjinalini sipariş ettirdim. Usta aracı bu şekilde sürmememi söyledi 3 gün sonra değiştireceğim bilginize!
|
|
Yaşamak güzeldir...
|
|
![]() |
|
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sorunun var tamamda katalitik konvertorle ilgili bütün başlıkların altına yazman daha hızlı cevap alıcagın anlamına gelmiyor. önce kendini tanıtırsan bilen arkadaşlar elbette yardımcı olucaktır. şimdiden geçmiş olsun
|
|
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
|
![]() |
|
akar88 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sabah arabamda catalytic converter fault yazisi cikti, araba titremeye ve gaz almamaya basladi... Yaklasik 1 senedir kullaniorum ilk defa bole bi yazi cikti sorun neden kaynaklaniyor bilen varmi? Arabam 2004 model 307 LPG li... aynı hata bugün verdi araba 50 km hızı aşamıyor otamatik bendeki ne yapmam gerekiyor acil!!!!2004 307
|
|
Yaşamak güzeldir...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
soketını sokup takıyor ondan sonra calısmaya baslıyor ekran...
|
|
![]() |
|
erk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|
|
![]() |
|
ankarada oturan arkadaslarımız ıyı usta bulmanıza yardımcı olabılırler
|
|
![]() |
|
amores ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Evet kesinlikle...Ankarada oturuyorum..
|
|
![]() |
|
nerede oturuyorsun??? ayrıca profıldekı konum kısmını dolduralım lutfen. yonetımımızden bu ıse bır el atmasını ıstıyorum. ıkıde bırde sorma geregı duymayalım degıl mı yanı???
|
|
![]() |
|
amores ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Tesekkurler umarim bulurum..
|
|
![]() |
|
ya self servıs yapacaksın yada bu ısten ıyı anlayan bırını bulacaksın... |
|
![]() |
|
Evet sicaklarda ekranin kayboldugunu duymustum benimki ole bi problem deil ekran kaybolmasi hic olmadi bende..benimki arac ilk calistiginda yol bilgisayari calismio haliyle hicbisey calismio (gostergeler,dortluler radyo...vs) biraz yol aldiktan sonra kendiliginden gelio eger gelmezse dedigim gibi ben kendim elimle calistiriorum...Elektrikcilere gosterdim anlamadilar servise gidincede degisecek diolar kime gostercem anlamadim??
|
|
![]() |
|
o tarz torpıto ustundekı ekranlar gunesten cok etkılenıyorlar. bazı araclarda gunes altında kalıp torpıto cok ısındıgında ekran kayboluyor. araca bınıp harekete gectıkten sonra ısısı dustukce gorunur olmaya baslıyorlar. genelde olay bılg la alakalı degıl. ekran bu sıkıntıyı yaratıyor. belkı senın ekranında hastalanmıstır. yada soyledıgın gıbı temas problemı var. ya ekranı degısırsın denersın yada sıkı temas edecek sekılde bakımını yaparsın...
bılmeyen ustalara gıdersen hemen degısmeyı yanı kolay yolu denerler. arıza tesbıtı yapmadan dırekt parca degısırler. ama senın sorunun hala cozulmeyebılır :DD
|
|
![]() |
|
Birde sole bir sorunum var...zaten 307 de sorun hic bitmior ama olsun arabami seviorum :)
Arac ilk calistiginda yol bilgisayari gelmio bi sure sonra gelio veya hic gelmio...birkac aydir bu bole daha once bu sorun yoktu aracin calismasiyla beraber yol bilgisayarida calisiordu..
Kardesimle sole bi cozum bulduk..yol bilgisayari ekranini yerinden soktuk ve arkada soket gibi bisey var onu cikarip takinca ekran gelio yani manuel bi sekilde calistirioruz...
Elektrik sorunumu yoksa temassizlik falanmi var anlamadim????Bikac yere gosterdim anlamadilar hemen yol bilgisayari degiscek dediler...
|
|
![]() |
|
takıp et bakalım yıne yapacakmı ? yaparsa nerede nasıl yapıyor ıyı ızle... |
|
![]() |
|
Zaten arac ilk benzinle calisiyor sonra LPG ye gecio, bu hatayi arac ilk calistiginda verdi..
|
|
![]() |
|
benzıne alınca duzelıyormu veya benzınde bu hatayı hıc gordun mu???
|
|
![]() |
|
Gunaydin,
Bu sabah arabamda catalytic converter fault yazisi cikti, araba titremeye ve gaz almamaya basladi...
Yaklasik 1 senedir kullaniorum ilk defa bole bi yazi cikti sorun neden kaynaklaniyor bilen varmi?
Arabam 2004 model 307 LPG li...
|
|
![]() |
|
diabolicfb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diabolicfb
@12omantic Hocam zor bir seçim valla. Hayır servise gideyim desen 6 ay sonra yine yaksa diyecekler ki bizimle alakası yok LPG den dolayı yakmış diyecekler. Bu da can sıkıcı bir durum, ama sanayide taktırsan 6 ay sonrada gitsen adama abi bu yine yandı diye en azından ilgilenir başından atmaz başka nereden olabilir fikir verir keseye uygun olana bakmak en makulü galiba. Ben parçayı orjinal almıştım ama montajını sanayide yaptırdım. Sen o fiyata iyi bulmuşsun
|
|
Ohhh be kurtuldum....
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
lpg nin bobini yaktığını çok duydum çok şükür bende bir şey yok arkadaşımın vectrasında lpg takıldıktan 2 ay sonra olmuştu ne tesadüf ki onun aracıda hararet yapıyordu ama devridaimdan imiş
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
12omantic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 12omantic
arkadaşlar bobinin yan sanayi den 125 tl diyolar orjinale göre nasıldır acaba güvenebilirmiyim garantisi de olmucak sonuçta ancak serviste yapıldğın da garanti veriyolar bu da çok cüzzi rakamlara çıkabiliyor sırf bobine 230 tl diolar bide işçik girdimi 300 bulacak yarın başka bir ustaya gidip tekrar gözden gecircem olmadı yan sanayi bir bobin alıp sanayi de bir yere taktırcam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |