|
sabah ilk çalışmada zorlanma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
smilyben
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2010 Saat 00:14 |
lastik konusunda peugeotun seçimi michelin.
ve şu aralarda kampanya var. 4 tane lastik değiştirene 100 TL yakıt bedava. lastik değiştirecek olanların değerlendirmesi lazım bence. |
|
master of pupets
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2010 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı master of pupets
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
lastiği kullanacağın yere göre değişir. sert lastik bozuk zeminlerde daha iyi dayanır. yumuşak lastikler ise düzgün şehir yollarında daha iyi performans verir. kullanaacağn yere göre seçersin. genelde piyasadaki ucuz lastiklerin hamuru pahalı olanlara göre daha sert oluyor. ben hankook kar lasikleri kullanıyorum gayet iyi performansları var fiyatı da iyi. Düzenleyen master of pupets - 02 Ekim 2010 Saat 12:40 |
|
master of pupets
|
|
kizilhakan
1. Vites 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhaba aranıza yeni katıldım bu konuda hassas olduğunuzuda biliyorum kendimide tanıtmıştım ismim hakan
yaklaşık 3 aydır 2004 otomatik 206 sahibiyım 3 gun önce aracım sabah çalışmadı akü bitti diye düşündüm fakat sadece akü değilmiş yanılmıyorsam diyot kartı varmış onunla birlikte aküde gitmiş neyse usta hallettiğini söyledi su anda çalışıyor fakat bu sabah aracı çalıştırdığımda motorun çalışması normalden 2-3- sanıye fazla sürdu deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim
birde muayeneye çok fazla kalmadı lastik almak zorundayım hem ucuz hemde yagmurda fazla kaymatyacak bir lastik almak istiyorum bu konuda tecrubesi olan arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum.
teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |