|
306 cabrio tente mekanızması / yardım ve info |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Eray_32
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2019 Konum: Isparya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2019 Saat 00:29 |
Merhaba arkadaşlar bem 206 cc tavanıyla ugraştım.Tavan açma dügmesine bastıgınızda ikaz sesi veriyor ve çalışmıyordu.Araçta tavanın çalışmasına baglı toplamda 9 adet sivic var.Bunların iki tanesi ilk etapta mauel olarak içerden açtıgımız mandallarda mandalların açık veya kapalı konumda oldugunu ecuya iletmek için.3 taneside arkada katlanır tavan arka tabla drdigimiz plastik var orada.2 taneside ilk açılırken bagaj kapagının açılır kısmındaki kilitleri açıp bırakan kısmında kısmınd.1 tanesi bagaj içindeki perdenin takıldıgı sol taraftaki ayakta.Son olarakta bagaj lambasının yanmasını saglayan ve bagaj kapagını tutan kilitte.Arka tabla dedigimiz kısımda bulunan 3 adet sivic dirençli sivic eger sivic bozuksa düz baglayarak denemeyin çalışmaz.Normal sivic taksanızda çalışmaz direnc degeri tutması lazım.Genelde arızası siviclerden yapıyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
|
|
LUCKYBEN
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uzun zaman olmuş konuya yorum yapılmamış bu konu hakkında fikir sahibi olan var mı aynı sorun bende de mevcut
|
|
|
|
scorpion_enis
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
valla hocam 306 yı hiç bilmiyorum yoksa yardımcı olayım dicektimde :(
|
|
fth306
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Konum: Bosna-Hersek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç bir fikri olan yok mu ? o kadar hortlattık başlığı cabriocular nerede yahu
|
|
fth306
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Konum: Bosna-Hersek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu başlığı hortlatsam ve o dosyayı alabilsem ne olur ki sanki, benim tamda böyle bir sorunum var çalışmıyor ama neden bilmiyorum hidrolik sistemde yağ var motora elektirik gidiyor ama çalışmıyor, usta arabayı çalıştırmadan sadece kontak açıkken denedi, o şekilde çalışıyor mu bilmiyorum :(
|
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bu linkteki dosyada 306 cabrio ile ilgili bazı sorunların çözümü var size de yardımcı olabilecek bir şeyler çıkabilir. İncelemenizi tavsiye ederim. Döküman dili ingilizcedir.
http://rapidshare.com/files/422114782/306-articles.pdf |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pıyasada kac tane cabrıo var ki burada kac tane cabrıo sahıbı olsun ve hemde bu anlattıgın tente olayını bılen kac kısı vardır? bunu bılen kısı azdır gercekten. keske yardımcı olabılsek :))) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yardımlarınız için teşekkürler!
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tente indirme kaldırma,kapak açma kapama herşey elektronik olarak çalışıyor. fakat tente mekanizması yerleştiğinde bagajına 1 karış havada kalıyor.manueldede aynı.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cabrio tente mekanizması tamiri: |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |