![]() |
|
1 Depoya 1000 km gitmek istiyenlere Hatasız 307HDİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2010 Saat 22:39 |
||
hayırlı satışlar kardeşim |
|||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||
![]() |
|||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aynen piyasada ki arabaların fiyatları düşük ya o yüzden böyle yapıyorlar sinir bozmaktan başka bir şey değil ![]() ![]() Düzenleyen the_beKKo - 19 Ekim 2010 Saat 17:42 |
|||
![]() |
|||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
||
araç orjinal 70 hp
Mini Sinyalleri BMW bayisinden temin edebilirsiniz 17 jantlar için doğru lastik şart 225 45 17 taktık direksiyon dönmüyordu ağırlıktan jantları ve lastikleri değiştirdik 215 40 17 şu an gayet iyi 307 lerde zaten konfor yay takıldıktan sonra ince lastikle hiç arama ![]() Birde öneri jant takıcaksan oralarda bulabilirsen Enkei Rpf1 öneririm eminim 307 lerdede güzel durucaktır :) Yorumunuz için teşekkür ederim saygılar :) |
|||
![]() |
|||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
stock alsın bu hale getırsın bakalım kac para harcıyor aga salla gec onları .... |
|||
![]() |
|||
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
||
arkadaşım araban gerçekten çok güzel maşallah inşallah istediğin fiyata verirsin san sormak istediğim bişey var bendede senin arabanın aynısı var 2003 model beyaz 1.4hdi 70hp seninkide sanıyorum orjinali 70hp yoksa 90hp mi??? sana sormak istediğim o mini coper sinyallerini nereden temin edebilirim ve aracındaki 17 jantlar nasıl yakıt+konfor ve en önemlisi performansı nasıl tabiki sen chipli kullanıyorsun bende yapacağım chip.bu arada bende tamamen senin yaptığın gibi yapmak istiyorum aracımı
|
|||
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
||
bugun biri 20 bin dedi dedim yok adam diyor ederi bu git o arabayı al dedim haha neler var ya :) ![]() |
|||
![]() |
|||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
yazılım dizellerde %30-35 benzinlilerde %10-15 güç artısı saglar... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
||
Evet orası tartısılır ama gerek temizliği gerek üstündeki işlemler bu fiyatı hak ediyor bence piyasada 1.4 hdiler genellikle vuruk çarpık ağır bakımları yapılmamıs 17-18 bin benzinli 307 ler 20 bin 22 bin arası :) |
|||
![]() |
|||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
||
temiz ve bakmlı duruyor maşallah ama 25 edermi tartışılır ynede hayrlı satışlar..
|
|||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|||
![]() |
|||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||
CHİP YİYİNCE YÜZDE 20 VERİYOR ARKADAŞLAR.0-100 DE 2 SN DÜŞÜYOR HIZLANMA
|
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
||
90 hp ye yakın olması lazım daha dyno ya çıkamadık :)
Teşekkürler :) |
|||
![]() |
|||
basehead ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
||
80 90 cıvarı gorur heralde Düzenleyen basehead - 18 Ekim 2010 Saat 21:16 |
|||
![]() |
|||
basehead ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
||
:D limitim 16 bin tl :D yap bi guzellik hehe :) saka tabıkı bu aracın cok guzel hayırlı satıslar
|
|||
![]() |
|||
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
||
1.4 hdi chip olunca kac hp ve kac tork verıyor aceba?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
||
Güncel diyelim :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
||
Update :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
||
Güncelistan :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
||
Güncel geçelim bir kez daha hayırlara vesile olsun :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
||
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
benim ilk mesajımda son düzenlenme yazıyor ben düzeltmedim moderatör bi abimiz düzenlemiş ama neyi düzenlemiş tam çıkaramadım :)) inşallah istediğimiz fiyata gider istiyene orjinale çeviripte verebilirim herkezin zevki ayrı ama piyasa olarak bakarsak 16.500 ede pert 307 ler var hepimiz biliyoruz ve en az 6-7 bin tl masrafı çıkıyor aracın bizim aracımızın bütün bakımları yetkili servisli olduğu için sonuna kadar arkasındayım :) çok teşekkürler iyi dilekleriniz için |
|||
![]() |
|||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
||
307 ler guzel benimde vardi sattim onla birde izne gittim
bol bol alman arabalarini overler; tr de sanayiye gittim yan aynayi yaptirmak icin; heryan alman arabasi dolu idi; ben im 307 masallah zararsiz iznimi yaptirdi; uzun mesafede 130km gecmessen 1250km yapiyo; cunku ben yaptim: kardes insallah istedigin fiyata satarsin |
|||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |