![]() |
|
Direksiyon simidi soyulması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 17:24 |
bilgi için teşekkür ederim kardeşim.
![]() |
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de vardı. sanki hergün motorla uğraşıyor gibi ellerim simsiyah oluyordu. 120 tlye kaplıyorlarmış. triger değiştirirken direksiyonu 100 tlye halledelim dedim tamam dedi sevisim. direksiyonu söktü kaplattırıp getirdi. orjinal gibi oldu. tabi eskisine göre biraz kalın oldu. bide 35 tlye deri vites topuzu taktırdım. gayet de şık görünüyor.deri kaplatmanı tavsiye ederim.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
sanayide intertex kapisindan girince ilk saga don. ardindan ilk sola don. biraz gidince sagda kalan bir dosemeci var. o yapiyor bildigim kadariyla. bir sor derim. ismini hatirlayamiyorum simdi.
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
selam arkadaşlar izmitte direksiyon kaplama işi yapabilen birilerini tanıyormusunuz ?
|
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
hakan28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2010 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
malzeme bize ait az kalmışdı dükkanda onu degerlendirelim dedik..gerçek deri oldugu zaman parasıda fazla olur.. sağlam piyasa derileri var onlardan bulursun güzelde olur.. herhangi bi oto döşemecide bulabilirsiniz.dikkat edin deri yumusak olsun daha iyi yatması için.. demekki büyük sehirler baya basıyolarmış burdan o anlasılıyor :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benım dıreksıyonda sayulma yok ama bende alıp denemeyı dusunuyorum fena durmuyor. olay bıraz dıkısı duzgun yapmakta sanıyorum...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
ilgilenen varmı fotografını ekliyorum
[URL=http://img822.imageshack.us/i/ds |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
![]() |
|
elimde orjinal 206 deri direksiyon simidi vardır ilginizi cekerse sıfır gibidir
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
gerçekten güzel olmuş benimde ihtiyacım olabilir ilerde
|
|
![]() |
|
hakan28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2010 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
cok sağolun arkadaşlar begendiginiz için..arkadaşlar ben direksiyonu kendi dükkanımızda sardırdım... örnek olması için koydun ins faydalı olmuştur
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
güzel olmuş yeni gibi
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Çok güzel olmuş benim direksiyonda soyuldu iazmirde nerede kaplanıyor acaba bide direksiyon fiyatı nedir bilen varmı aranızda arkdaşlar?
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
resim eklemeye çalışacağım.hiç uğrasmayın boşuna dünya kadar para vermeyin.görenler arabanın orjinal direksiyonu zannediyor
|
|
![]() |
|
acelik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: BİTLİS/Tatvan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
çok güzel olmuş dikme işini nasıl yaptın
|
|
Alparslan
BİTLİS / Tatvan acelik1980@hotmail.com Peugeot 206 SW x-line 2004 1.4 HDİ |
|
![]() |
|
comondx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
gerçekten güzel duruyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
süper olmuş nerden aldınız ve fiyat nedir
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |