![]() |
|
sizin 206 larda oluyormu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2010 Saat 21:23 |
arkadaşım dediğin olay benim eski aracım citroen berlingoda oluyordu ama seninki gibi değil aracı kızdırma moduna aldığımda bi anda kalkıp iniyordu her zaman da değil arada yapıyordu
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
mussbayrak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mussbayrak
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sorun degil. her kapı acılıp kapanısında yapmaz zten. o göstergedeki km ısıgı södükten sonra kapyı ac hararetle km göstergeside hafif asagı iniyor. o elektirik gelip km ısıgını yaktıgı için oluyor sanırım. bendede öyle ama cok az asagı iniyor sorun yok yani.
|
|
![]() |
|
atmaca01m ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2010 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atmaca01m
bende anlamadım kapıyı açıyorum hararet göstergesi inip inip kalkıyor sonra duzeliyor neyse anlaşılan böyle kabul edecegız her güzelin bir kusuru vardır.
|
|
206 SW 1.4 XLİNE
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
hararet göstergesi mi yağ basınç göstergesi mi.. 206 larda bazı modellerde yağ basınç göstergesi var anahtarı kontağa soktuğunda full dayanır 3-5 sn sonra normale gelir ama sen kapılar felan demişsin kapının hararetle ilgisi ne anlamdım. yani gösterge paneliyle kapı :)
Araç gidiyosa sorun yok demektir :) bende de devir saati çalışmıyor :D takma kafana :))
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
normal beklenti olmaması tabiiki , ama oluyorsa takma kafana birşey olmaz
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
kronik ;)) eksi yanlari gosterge problemlerinden biridir ;)
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
arabanın her şeyine kafanı takarsan arabadan soğursun bin gitsin. Her şeyde bir sorun arayıp kıllanma. |
|
![]() |
|
atmaca01m ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2010 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atmaca01m
bazen kapılardan herhangi birini açtığımda veya anahtarı deliğine soktugumda hararet ibresi hızlı birşekilde yukarı kalkıp iniyor bu yaklaşık 2-3 saniye sürüyor ve duruyor aracı yenı aldım satan adam kronik dedi bana pek kronik gelmedi acaba neden oluyor anlamış degılım lütfen yardım.... |
|
206 SW 1.4 XLİNE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |