![]() |
|
407 cileri görelim haydi!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saw50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2011 Saat 20:20 |
belli zaten passat tan sonra baya büyük geldi bana:D
|
|
GT LİNE
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sınıfının en uzunudur kendisi... :D
|
|
![]() |
|
saw50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
ben bu konuyu kaçırmışım :) bizim evdede var bir tane aslan son makyajlı kasa 407 gt line. ben çok keyif alıyorum yaşım küçk ama büyük araba farklı baya..
ayrıca bu kasadaki motor inanılmaz herkese şiddetle tavsiye ederim
büyüklük olarak ben aracı sürerken burununu göremiyrum sınıfına göre biraz büyük bir araba :D
|
|
GT LİNE
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
hayırlısı olsun diyelim. fakat şunu bilmende fayda var. 407 zaten ikinci eli çok kuvvetli olmayan bi araba. bir de bunun SW sini düşünürsen baya bi zorlanırsın gibi geliyo bana...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
|
![]() |
|
malesef sedan 407 lerde panoromik cam tavan yok... ben de 407 almadan önce bi hevesle aramıştım cam tavanı ama malesef en fazla sunroof var... sadece SW lere yapıyolar bunu. bence iyi bi satış politikası...
bu arada uzunluk konusunda SW 407 ile sedan 407 arasında bir fark yok. ama alıştığında da o sürüş zevkini inan anlatamam... bilmiyorum benim hissettiğimi hissedermisin ama büyük araba kullanmanın zevki bi başka...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Birde 407 SW lerde cam tavan var. Su anda kullandigimda da cam tavan var ve vazgecilemez bir ozellik. Cok ferah hissediliyor. Acaba duz 407 lerin cam tavan olanlari var mi?
![]() |
|
![]() |
|
Oncelikle daha once de dedigim gibi yurt disinda yasiyorum. Bir bahceli evde yasiyorum ve ara sira bahceden bazi seyleri containerpark denilen geri donusturme yerlerine getirip birakmam gerekiyor. 307 SW aracimla o kadar rahat oluyor ki anlatamam. O yuzden 407 SW istiyorum. Ancak onceki gun bi tane gittim baktim 407SW, ya dikiz aynasindan arkasi gorunmuyor sanki o derece uzun geldi bana. Bu kadar da fark olacagini dusunmemistim. O yuzden fikrimi SW olamayan 407 olarak her an degistirebilirim
![]() |
|
![]() |
|
valla hiç çıkmadı baksanıza....
bu arada illaki SW mi? neden çok merak ettim...
|
|
![]() |
|
Bende yok ama takipcisiyim cok memnun kaldigim 307 sw mi 407 sw ye yukseltecegim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bır kac tane olması lazım dı :)
|
|
![]() |
|
sadece peugeot un değil, orjinalden yolların en yakışıklı aracını kimler kullanıyor ???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |