![]() |
|
Klima fanı kısa süre sonra kesiliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mutlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2010 Saat 11:25 |
Dün servisten aradılar. Sorun kalorifer motorundaymış ama detaylı soramadım. Arabayı teslim alınca öğrenip sonucu yazarım.
Düzenleyen mutlu - 27 Ağustos 2010 Saat 11:25 |
|
![]() |
|
murdak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Gokhan (rumuz mutlu) Bey dun size ozel mesaj atmistim ayni problem bende de var diye. Arabayi servise birakacaginizi soylemissiniz. Sonuc hakkinda beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.
532 650 10 67
|
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fanlarınızı kontrol ettirin klima radyatörü aşırı ısınınca termik devreye girer komprasörü devre dışı bırakır.
|
|
![]() |
|
mutlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Manuel çalışma nasıl oluyor bulamdım. Sanırım Ekranda sadece A/C yazınca manuel. Klimada sadece Auto tuşu var çünkü. Hep aynı devam ediyor arıza. Servise bıraktım bakacaklar bu gün.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benzer bir problemi ben de yaşadım. Birden susuyor sonra çukura falan girince kendiliğinden çalışıyordu. Klimanın fan motoruna giden kabloların soketlerinde oksitlenme oluyormuş. O sebeple temassızlık yapıyormuş. soketi iptal edip direkt lehimle bağlantısını yapıp fanı yerine yeniden yerleştirdi usta. Şu anda sorunsuz. Toplam maliyet 15 lira. İşçilik ücreti.
Tabii sizin sorununuz farklı olabilir.
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
otomatiktemi bunu yapyor yoksa klimayı manuel kullandığınzdamı?
|
|
![]() |
|
2004 model 307 Sw arabamın dijital klimasını ilk açtığım zaman çalışıyor. Ama bir dakika geçmeden fan üflemeyi kesiyor. İçerde sıcaktan piştikten sonra tekrar devreye girip yaklaşık 1 dakika daha çalışıp yine duruyor. Bir senedir böyle idare ediyorum. Artık yeter. Ayrıca 1 aydır sağ taraf sıcak üflemey başladı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |