![]() |
|
307 artık başımın derdi haline geldi,yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2010 Saat 15:45 |
antipollution fault bu arızayı benim 307'de de verdi ve benim araç çekişten falan düşmüyodu direk stop ediyodu hızın önemli değil küt diye stop ediyodu ne yaptılar bilmiyorum ama tavsiye üzerine özel peugeot servisine gittim hallettiler 400 tl gibi bi masraf çıktı ama hallettiler şuan bi sıkıntı yok inşallah sende halledersin Gittiğim o serviste aracı hemen arıza cihazına bağladılar ve sorun enjektör besleme hatası olarak çıktı ama 2 - 3 gün aracım orda kaldı tanıdık olduğu için yapmadan verme dedik ![]() |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaptırdğınız faturaları toplayın ve servise gidip aracı düzeltmelerini isteyin ve masraftan kaçmamalarını söyleyin =) baya bi fatura olunca elinizde PERT'e çıkartın gitsin. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
oksıjen sensorunden arıza verıyormu? verıyorsa bozulmus olmasını tahmın ederım. soyledıgın gıbı aracı cıddı sekılde cekısten dusurur ve cok yaktırır...
|
|
![]() |
|
Pejo servisinde ustan hep aynımı...usta bu konuda yorumsuzmu
|
|
![]() |
|
forumda bı arkadasın da cekıs ıle ılgılı bı sorunu vardı sensorlerı degıstırdı duzeldı 106 quık.
aynı fault hatası benım basıma da geldı araba gaz yemedı motor ısıgı yandı . shellden almıstım mazotu. daha snra opetten aldm ve sorunum cozuldu farklı ıstansynlar denemenı tavsıye edıyorum . benımkıne benzen bır sorun yasamassn pıs mazottankaynaklanıyrodu benım kı . tove bıdaha yolda kalsam sehll den almam |
|
![]() |
|
bilgisayara bağlat bakalım aracı
|
|
![]() |
|
pis benzine gelince defalarca bitirdim tekrar aldım. zten benzin filtreside dediğim gibi diğerleriyle beraber değişti. 1 ay bile olmadı. düzelme yok. çekmemesini bi sorun bide 150 ı bile geçmiyo koskoca otobanda
|
|
![]() |
|
sorunlar başladığından beri bütün filtreleri değiştirdim,tüm bakımları yaptırdım ama olmadı. zaten bakımlarını hiç aksatmadan yaptırıyordum.
|
|
![]() |
|
antipollution fault
hava kırlılıgı anlamına gelır en son ne zaman bakım yaptırdın yakıtı nerden alıyorsun yakıttan da yapar onu gaz yemez aynısı benım basıma da geldı . 1 en son en zmm perıyodık bakımını yaptırdın 2 aracında pıs benzın var cekmemesının sebebı bu |
|
![]() |
|
sat kurtul derim kardeş ne diyim içine sinmeyen aracı tutma elinde
|
|
![]() |
|
2002 model 307 xs ile sanayilerden servislerden çıkmaz oldum.
daha yüzbin demedi 2000 km de 1 kg yağ eksiltiyor. rampaları çıkarken araba gaz yemiyo ve bayılıyo. hatta bi keresinde şehir içinde mecburen yavaş girdiğim yokuşun 3üncü metresinde kaldı ne yaptıysam olmadı hadi bakalım geri vites başka yollardan.
sürekli antipollution fault uyarısının yanısıra motor arıza lambası da yanıyor.
basınç senserü dediler değiştirdik olmadı, katalitik konvektör temizlendi olmadı. yağda eksiltmeye başlayınca sibob dediler.birsürü masraf. motoru açtırsam mı? ne yapmalıyım..........?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |