|
308 Hdi nasıldır, auto6r viteslisi nasıldır? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2010 Saat 17:35 |
A3
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gayet iyi bi tercih bence bnm peugeot ustamda var auto 6 r gayet sorunsuz bi araba diyo yakıtıda iyiymiş
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
ACHTUNG
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Floresanın bile orta konsolu daha bi cix duruyor.
|
|
A3
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Düzenleyen GökhaN - 19 Ağustos 2010 Saat 11:35 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Amcama aldık sıfır geçen ay gidiş olarak gayet iyi fakat iç konsolu vs ben beğenmedim. O paraya göre çok standart kalmış. Yakıt tüketimide ortalama 6.5 lt civarında Konfor sınıfına göre iyi. Otomatik dizeller içinde iyi bir seçim olabilir.
Düzenleyen GökhaN - 19 Ağustos 2010 Saat 10:23 |
|
berko
2. Vites 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tercih dizel&otomatik, 308 genel olarak iyimidir onu merak ettim. Kışa doğru bisürü kampanya çıkar karşıma, düşük km li temiz 2. el bulursam onuda değerlendiririm.
|
|
EminÖNAL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Almana çok varmış Berk her fırsat bulduğunda farklı farklı bayilerde denemeni tavsiye ederim. |
|
A3
|
|
ACHTUNG
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pazartesi günü peugeot bayisi çangada test aracı olarak kullandım auto 6 r yi,
motor olarak gayet seri ama manuel modda sarsıntılı atıyor vitesleri ama kısa bir mesafedee 150 ye kadar çıkabildim dahada giderdi ...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum 308 iyi bir araçtır dizel tercih etmiyormusun
|
|
berko
2. Vites 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar çok sevdiğim 206 hdi mi bu kışa doğru kısmetse değiştircem. Araştırmalara başladım şimdiden. En mantıklı seçenek 308 hdi olarak görünüyor, evdekilerde rahatça kullanabilsin diye auto6r modelini düşünüyoruz. 308 den sorun, sıkıntı duyanınız, yaşayanınız var mı? Bu yarı otomatik şanzımanı hakkında sizin duyduklarınız nasıl? ŞAnzımanın porsche tarafından geliştirildiğini biliyorum, motor zaten kendini ispatlamış bi motor. İnternette pejo düşmanlarının saçmalıkları dolanıyor, ama kullananlar çok memnun. Sizlerin 308 için yorumu nedir????
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |