![]() |
|
Stop Sorunu ÖNEMLİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2010 Saat 21:07 |
||
neyse olayın cozuldugune sevındım. gercı bazı parcaları degısmıssın bunlarda bosuna erken olmus oldu ama neyse... en azından basıt bırseymıs...
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bnm sorun çözüldü gerçi yazmayı unuttm :) akünn kutup başı gevşemiş :)) |
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
yok müdür hararet normal. bu işlerle uğraşan bi ust buldum istanbulda yarın arıycam kısmetse araca chip tuning ile birlikte kendi orjinal egzantirik millerinin üzerinde oynama var sanırım ayarlı kasnakta var inş. yoktur egzantirik kasnak felan. yarın belli olcak bakalım
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende de 306 xr var benim sorunumda bazen stop ediyor çok yakıyor ve benzinle randumansız kendim tamirci olduğum için teste soktum gaz pedal sensörü arızası veriyor şimdi düzeldi değiştirince sende önce kelebeği temizlettir selülozik tinerle sonra aracın hiç hararet yaptımı bazen piston şişmesinden dolayı dediğin sorunu yapabiliyor
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
|
|||
![]() |
|||
Bahadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
||
Benimde Kafamı Karıştırdın. Biz bu işin İçinden böyle kolayca Çıkamicaz. Peugeot Servisinin Yolu Gözüktü Sana. :) |
|||
Peugeot Araç Kullanmak Bir Keyiftir...
Marka : Peugeot 307 XT Premium. Model : 2004. Renk : Gece Mavisi. Motor : 1.6. HP : 110 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
rolanti motoru değişti onu geçtim artık geriye oksijen sensörü hararet müşiri benzin pompası bunlardn mıdır acaba. az önce aynı sorunu yaşayan arkadaşların yazılarını okudum onlarda da aynı sorun var. bi ara timing ayarı dediler araştırdım timing ayarı sadece ayarlı kasnaklarda oluyormuş o zaman timing değil.. egr olabilir dediler ama gti larda EGR kullanılmıyormuş. napçamı şaşırdım :)
|
|||
![]() |
|||
Bahadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
||
Son Söylediklerinden Sonra Aklıma Tek Gelen Şey Rölanti Ayarları İle İlgili Olduğu. Sanırım Sorun Bundan Dolayı Olabilir.
|
|||
Marka : Peugeot 307 XT Premium. Model : 2004. Renk : Gece Mavisi. Motor : 1.6. HP : 110 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
benzinden kaynaklanmıyo olabilir. mesela az önce çıktım ışıklardan kalktım 7000/dd 2. viteste de 6000/dd zaten diğer ışıklara geldim vitesten boşa attım mı stop ediyor hiç gaz verirken etmedi genelde hep devirli kullanımın ardından boşa attığımda stop ediyor. |
|||
![]() |
|||
||
Sürekli Petrol Ofisinden Kullanıyorum Benzini. Bazı Testler yaptım. Bir Ara Tüm Benzin Alımlarımı 10 Litrelik Pet Bidon ile yaptım. Fakat Petrol Ofisi Hariç Diğer Ofislerin Çoğunda Bidonun Dibinde Taşımsı Küçük tanecikler vs. Gözlemledim. Fakat Petrol Ofislerinden Aldığım Benzinde Hiç Böyle Bir Sorun yoktu. Ondan Dolayı Petrol Ofisinden başka hiç biryerden Benzin Almıyorum. Ama Senin Sorununun Bununla İlgili Olduğunu Düşünmüyorum. Senin Sorunun Donanımsal bir Sorun diye düşünüyorum. Bence Uzman bir Peugeot Servisine Göstermelisin Durumu. Hatta bence Yanına Oturt bir Uzmanı ve Canlı Canlı göster Durumu Kendisine. Fakat İlk Defa Karşılaştım bu söylediğin olay ile.
|
|||
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
bende opetten alıyorum hiçböyle bir sorun olmadı.. he ama tabi ofisten ofise fark var.. birazdaha deneyin total dan alamyı duruma sonra karar verin
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
arkadaşlar merhaba, aracımda bi sorun var fakat bi türlü gideremedik.. aracı sıkıştırınca stop ediyor.. sakin kullanmda hiç stop etmiyor ama biraz sıkıştıraym devir yapaym araç arada bir stop ediyor..
araç 206 GTİ 2.0 chip uygulaması ve katalizör iptali var. ilk önce rolanti motoru dendi değişti, gaz kelebeği temizlendi, bujiler sıfır..
sizce neden stop ediyo olabilir. aracı bilgisayara bağladığımızda motorda arıza bulunamdı diyor. en son 2 hafta önce motor ikaz ışığı yandı ateşleme sorunu gösterdi bilgisayar usta arızayı program ile sildi bi dahada yanmadı benzinden olabilir dedi. genelde sürekli opetten alıyorum benzini fakat o arıza ışığı yandığında sildikten sonra TOTAL'den depoyu fulledm hiç stop etmedi (tabi bu bir varsayım) benzinden olabilir mi, en son kalan benzin pompası hararet müşiri diye biliyorum .. konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum
saygılar..
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |