|
406 geç çalışıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2010 Saat 14:19 |
haşim bey kelebek temizliğini bilmiyorum ama yakıt filtresi değiştirildi. contada bi sıkıntı yok inşallah.
harun bey aracı aldığım arkadaş bujileri değiştirdiğini söylemişti. birde motor sıcakken normal çalışıyor. ilk saniyede alıyor marş.
|
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
yüksek devirlerde kesme gibi bir durum söz konusu oluyorsa pompadan olabilir değilse buji buji kablolarını değiştirmeyle başlayabilirsiniz
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kelebek temizliği ve yakıt filtresini değiştirip tekrar deneyin.. contanın durumu nasıl? su eksiltme veya yağ yakma söz konusu mu?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar herkese selam. ben ankaradan celal. bende yeni üyenizim. 2 ay önce pejo406 sv auto araç aldım ve keyfini sürüyorum. araç gerçekten fiyatına göre konforu bulunmayacak bir araç. yalnız aracım marşa bastığında geç çalışıyor. usta kontağı 3-4 defa aç kapa yap sonra çalıştır. hemen çalışırsa sorun yakıt pompasındandır dedi. fakat yine geç çalışıyor sebebi acaba ne olabilir. benzin deposunu full lersem düzelme şansı varmı?
yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |