Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 LPG Problem Mi ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 LPG Problem Mi ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 LPG Problem Mi ?
    Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 Saat 00:58
Değerli Arkadaşlar ;

Hafta sonu bir arkadaşımın akrabasına gittim LPG ustası dediğine göre çok iyiymiş adam Roland Garros Aracıma LPG dedim adam dedi ki yıllardır bu işi yaparım ama 106 ve 206 lardan şikayet aldığımızdan takmıyoruz. ayar tututramıyormuş bazı araçlar. çok uğraştık dedi ince işçilik bizzat ben yaptım yine de sıkıntı çıkıyor çıkmayan da var ama risk senin dedi. yabancı değilsin istersen takarım ama bence hiç taktırma dedi bu arada marka fark etmez mesele işçilik dedi. 

En önemli problemi bu araçların rolanti kontrol valvini bozuyormuş LPG araç istop ediyormuş önüne geçememişler ... 206 Roland Garros veya alt modellerdeki arkadaşlar sevabnıa bir cevap atın da bilgileneyim kafam allak bullak oldu ... 

herkese kazasız günler diliyorum ...
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 Saat 01:04
valla bende çok araştırdım kimi çok memnun kimi illahlah ediyo taktırmadım her usta sıkıntılı araba o diyo
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
HakanGokdemir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 Saat 01:17
İstanbul da olsan yardımcı olurdum usta konusunda aracına bakar ve takalaım yada takmayalım derdi zavoli marka.
Ben bir sene bindim sorunsuz
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...
Yukarı Dön
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 Saat 01:17
onur kardeşim bilemiyorum işte ne yapsak taktıran varsa ya da problem yaşayıp söktüren bir bilgi verirse üçe beşe bakmıyacam ustasına taktıracam ...

Yukarı Dön
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 Saat 01:18
hocam gelecem istanbula 3-4 günlüğüne çok uzun sürer mi bu takım işi malum aile çocuk falan rezil olmayalım yollarda 

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 Saat 01:56
Valla ben 2-3 günde almıştım aracı ama senı soylerız Ankara dan geliyor diye.
Sen zavoli araştırdın mı hiç?
Ustanın yeri Ümraniye oto sanayide, istersen telşefonu vereyim bir konuş hatta ona göre Ankara dan geleceğim felan dersin

Düzenleyen HakanGokdemir - 13 Temmuz 2010 Saat 01:57
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Yukarı Dön
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 Saat 02:08
valla hocam olur istanbulu pek bilmeme ama GPS var :) ne mübarek şey o alet o olmadan kayboluveriyorum istanbulda :) teknik olaraka aracın soğuması falan gerekiyor mu şu beyin ayarı için onu bilmediğimden...

Zavoliyitavsiye eden çok oldu fiyat olarak bir bilgim yok ne kadardır hocam taksit imkanı var mı acaba ? 

Bu arada ilgi ve alakana çok teşekkür ederim ..

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 Saat 02:15
Orjinalini yazan: vbmaster vbmaster Yazdı:

valla hocam olur istanbulu pek bilmeme ama GPS var :) ne mübarek şey o alet o olmadan kayboluveriyorum istanbulda :) teknik olaraka aracın soğuması falan gerekiyor mu şu beyin ayarı için onu bilmediğimden...

Zavoliyitavsiye eden çok oldu fiyat olarak bir bilgim yok ne kadardır hocam taksit imkanı var mı acaba ? 

Bu arada ilgi ve alakana çok teşekkür ederim ..

Ne demek rica ederim, geldiğin zaman haber verirsen eğer ve de müsait olursam (hafta içi müsait olurum %60) bende gelirim hem tanışmış oluruz. Ben olmasam bile siteden belki o gün boş olan vardır sana yardımcı olacak.

Zavoli diğer markalara göre oldukça iyidir, ben tam 72 gün araştıdım bu işi 206 xt aracıma taktırdım hatta ondan sonra yetkili servise götürdüm aracı hasta oldular takılan sisteme ve yetkili servis müşteri yollamaya başladı adama ama yine de biraz şans işide var bu işte taktırıken bunları göz önüne alman gerekli.
Diğer markalara göre Zavoli biraz pahalı yanılmıyorsam 1600 civarı taksit 1400 peşin ama baskı yapar peşin fiyatına taksit yaptırırız.
İstersen yarın gündüz tam fiyat öğreneyim 1 seneyi geçmiştir usta ile görüşmeyeli.

Düzenleyen HakanGokdemir - 13 Temmuz 2010 Saat 02:16
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Yukarı Dön
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 Saat 03:33
Hocam bu haftasonu gittiğim usta marka fark etmez dedi. mantık olarak tüm sıralı sistem lpg lerde aracın beynini okuyup kopyalayan ve aynı yakıt sistemini kullanan bir beyin varmış. yazılım anlamında birşey fark etmeyeceğinden marka diye çok para vermene gerek yok dedi. bu konu hakkındaki yorum nasıl olur acaba. mesela atiker ankarada 900 tl 10 taksit yapıyor çoğu yer amam dediğim gibi. sen çok araştırmışsın ya da senin gibi çok araştırmış arkadaşlar vardır. zahmet olmas ise bu konu hakkında da bir bilgi verebilir misin? Tekrar teşekkür ederim ...

Yukarı Dön
Hacı Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
11 - Ekim - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Hacı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 Saat 09:14
Bu konunun neticesini merakla beklemekteyim inş. güzel bir sistem taktırır ve güle güle keyifle ağız tadıyla binersiniz ben o cesareti gösteremedim. 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 Saat 09:27

bır atıker kullanıcısı olarak sıstemımden cokta memnunum. maddıyatım uygun olsaydı teleflex tek tercıhımdır. fakat ben bu atıker memnunıyetımı kendım sagladım. en basta olusan sıkıntıyı kendım astım. regulator arızası cıktı vs. bu konu uzerıne uzun uzun yazılarım vardır. ıyı usta ve ıyı montaj her zaman oncelıklı gelır. yapmıs oldugum arastırmalarım sonucunda pıyadakı ustaların puglar konusunda genelde yeterı kadar bılgılerı olmadıgı sonucuna vardım. fıkırlerımıde olabıldıgınce sızlerle paylasmaya calısıyorum. bugune kadar yazdıklarımı okuyupta benı arayan arkadaslara cozumler uretmeye calıstım. bazen kendım bır fııl ılgılenerek bazen bırılerıne yonlendırerek bazende telefonla vs. bu sekılde sorunları cozmeye calıstık.

dıyecegım su kı pug lar lpg ıle calısmaz dıye bır kaıde yok.

Düzenleyen cecoli - 13 Temmuz 2010 Saat 12:54
Yukarı Dön
haruncoskun Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı haruncoskun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 Saat 11:02
Benimde aracımda tomasetto marka sıralı sistem lpg var taktırdığım yerde dacia hariç bütün araçlara %100 uyum sağladığını söyledi bana 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum cok da memnunum
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 Saat 17:50
Ben dün taktırdım aracıma. Peugeot 206 , 2002 model.. Atiker marka 950 Ytl ye.İşyeri ismini şimdi hatırlayamıyorum.Kartal açık oto pazarı girişinde, Atiker servisi olmalı.Sadece LPG üzerine bir yer.Dünden beri çok memnunum ama daha yeni umarım ilerde bir sorun çıkarmaz.Bu hafta uzun yola çıkacam bir sorun çıkarsa yazarım.İnşallah hiç bir sorunla karşılaşmam ilerde.Şimdi benzinde çalışıyormuş gibi gayet iyi, sorun yok.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 Saat 20:50
Orjinalini yazan: matematikcini matematikcini Yazdı:

Ben dün taktırdım aracıma. Peugeot 206 , 2002 model.. Atiker marka 950 Ytl ye.İşyeri ismini şimdi hatırlayamıyorum.Kartal açık oto pazarı girişinde, Atiker servisi olmalı.Sadece LPG üzerine bir yer.Dünden beri çok memnunum ama daha yeni umarım ilerde bir sorun çıkarmaz.Bu hafta uzun yola çıkacam bir sorun çıkarsa yazarım.İnşallah hiç bir sorunla karşılaşmam ilerde.Şimdi benzinde çalışıyormuş gibi gayet iyi, sorun yok.

hadı hayırlısı olsun. gule gule kullanmanı dılerım. ınsallah olmaz ama bır sıkıntın olursa hıc dusunmeden bana danısabılırsın. atıker konusunda her turlu yardımcı olurum.

lpg ıle sorunsuz calısan pug ların cogalmasını temennı ederım...
Yukarı Dön
se®k@n Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı se®k@n Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 Saat 22:12
Ben yaklasık 7-8 ay önce 206 Roland Garros 110 hp olan arabama Atiker taktırdım.. Ankara Atiker Bölge bayisinde.. Cok cok memnunum.. Bi problem yasamadım bugune kadar, montajını da cok güzel yaptılar.. Sanki LPG yok gibi arabada.. Motoru acınca sacma sapan yerlerden kablolar gecmiyor, mümkün oldukca bos, cok gözükmeyen yerleri kullanıyolar montaj yaparken, işçilik cok önemli gercekten.. Kullanıma göre de 130-140 arası yakıyor arabam.. Performansta da nerdeyse hiç kayıp olmadı.. İstersen yönlendirebilirim seni..
Yukarı Dön
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2010 Saat 01:01
hocam nerede taktırdırn ? yönlendirebilirsen sevinirim

Yukarı Dön
se®k@n Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı se®k@n Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2010 Saat 01:20
PM atıyorum.. Reklam yapıyomus gibi olmayayım sonra forumda.. Gülme
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2010 Saat 02:21
Orjinalini yazan: vbmaster vbmaster Yazdı:

Hocam bu haftasonu gittiğim usta marka fark etmez dedi. mantık olarak tüm sıralı sistem lpg lerde aracın beynini okuyup kopyalayan ve aynı yakıt sistemini kullanan bir beyin varmış. yazılım anlamında birşey fark etmeyeceğinden marka diye çok para vermene gerek yok dedi. bu konu hakkındaki yorum nasıl olur acaba. mesela atiker ankarada 900 tl 10 taksit yapıyor çoğu yer amam dediğim gibi. sen çok araştırmışsın ya da senin gibi çok araştırmış arkadaşlar vardır. zahmet olmas ise bu konu hakkında da bir bilgi verebilir misin? Tekrar teşekkür ederim ...

Sevgili Arif;

Sonuç olarak tabiki dediğin gibi bütün lpge sistemleri aynı düzenek ile çalışmakta. Tıpkı bir mercedes ile tofaş gibi bunlarda tabir-i caizse 4 lastik üzerinde yürüyen civata kutusu. Fakat kalite farkı var değil mi?
Ama daha önceden de söylediğim gibi bana göre lpg de marka ve kaliteden önce usta önemli.
Ankara da Atiker marka takan arkadaşlardan referans alarak en azından görüşebilirsin.
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Yukarı Dön
deniz_206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
26 - Mayıs - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deniz_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2010 Saat 03:03
sağlam usta seçmelisin kendine.
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68
Yukarı Dön
Mustafa Sefa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mustafa Sefa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2010 Saat 15:29
Selam arkadaşlar konu biraz eskide bende size katkıda bulanayım
2002 model xs 110hp 1.6 motor 206 var bende 1ay önce LPG taktırdım ATİKER sıralı sistem benzinle 32krş yakan aracım şuan 19krş yakıyor yani%40 tasarruf sağladı benim için gezmeye korkuyordum şimdi vızır vızır geziyorum:)) he bu arada verdiğim 19krş şehir içi geçen hafta bursaya gittim uzun yoldu 17kuruşa kadar düştü ama ben 150-160km hızla gittim daha düşük süartte yakıt biraz daha düşecektir. Ben çok memnunum isteyen olursa taktırıdığım yeri tavsiye ederim size. Dudullu Kadosan sanayinde 990 T.L. 10 taksit:)) 1ayda 3000km yaptım 390T.L. kardayım Hadi size iyi günler :))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 151 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6417 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 174 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 456 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 368 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107555 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1607 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3241 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9905 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8972 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1179 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1686 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55620 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1433 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2650 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 284 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2835 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
badking530 1
freestyle53 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English