![]() |
|
307 Junyan Angel |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tayfunyesilyurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2010 Saat 22:07 |
Mrb arkadaşlar,
307 aracında Junyan marka Angel kullanan varmı acaba? Bence gayet güzel duruyor 307 lerde. Sizin görüşleriniz nelerdir acaba?
Bir de sahibinden.com da araştırma yaptım, satıcıdan satıcya neredeyse 250 lira oynamakta, bunun sebebi ne olabilir?
Selamlar
Bir kaç tane de resim Junyan'dan.
Uploaded with ImageShack.us
Düzenleyen tayfunyesilyurt - 15 Haziran 2010 Saat 22:08 |
|
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben Sonar marka angel kullanıyorum 1 yıldır gayet şık ve kullanışlı herhangi bir sorun yaşamadım Junyanla arasındakı fark sinyal yerlerinin birinin altta diğerinin üstte olması sanırım.... Düzenleyen coyote26 - 15 Haziran 2010 Saat 23:21 |
|
![]() |
|
tayfunyesilyurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
![]() ![]() ![]() ![]() |
yalnız sonarda, junyandaki üst çizgi şeklinde ışıklandırma yok sanırım. doğrumu?
|
|
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
ewet o şerit şeklindeki ışıklandırma yok...o iki led ışıkta farklı yerde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
bu sonar marka angeldan 2.el buldum, içerisinde xenon farla 170 liraya verecek. Baya uygun duruyor, ama o şerit şeklindeki ışıklandırma gerçekten çok hoşuma gitti. Bu sevda bana biraz pahalıya patlayabilir :=)
Düzenleyen tayfunyesilyurt - 15 Haziran 2010 Saat 23:44 |
|
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
Sonar daha yaygın diye biliyorum dayanıklılık uzun ömür acısından...Tabi sana kalmış birşey bu...
Yakından görmeden alma sakın incele güzelce içine su kacmıs vs tamir görmüş olmasın... Tercihinin sıfırından yana kullanman gerekli bnce 300tl sonar.... |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
ii para ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
zevk işte...:) ferman dinlemiyor |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
coyote seninkide çok iyi ama işte dediğin gibi ferman dinlemiyor =)
|
|
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
junyan alalım aga sanada ayıpsın yani amaç angel amac mod :)
|
|
![]() |
|
Akifff ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Bilmiyorum belki komik bir soru pek bilmediğimden soruyorum,,
benim 307 sis farları altta değil, farın içinde, buna uygun angel far var mı, internette farklı modellere baktım fakat hiç birinde sis farı vardır yazmıyor?
|
|
Peugeot 307 SW 1.6 Full :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sonarda olması lazım
yukarıdan aşağıya sırası ile saycak olursak; sinyal, kısa far, uzun var ve sis olarak dizilmiştir. Angel halkalarıda park lambası olarak görev yapıyor olması gerekiyor.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
junyanın artıları fazla ama sonra daha uzun ömürlü gibi.Mesela led halkaları junyanda değiştirebiliyosun çok kolay bir şekilde çok gidip gelmiştim ikisi arasında o sarı çizgi ışık yüzünden sonar aldım fazla gibi geldi bana iki yıldır kullanıyorum bir srun yaşamadım.Alırsan silikon yerlerinin üzerinden sende slikonla mutlaka takmadan önce
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Junyan....... 6 ay kullandım
2 kere angel balastı bozuldu.. bizde balastı iptal ettik ledleri direkt bağladık.. orjinali bile sağlam deil aydınlatmıyor çünkü led angel ne bekliyosunizki ? sonar da led ama aydınlatması dahamı iyi dahamı kötü bilemiyorum... mercek aydınlatması junyanda kötü deller ama xenonla okadrda kötü deil... kısacası şık güzel ama 1 kere söküp takarsanız su alma olayı başlar tecrübeyle sabittir hepsi... ben Eagle eyesi öneriyorum adını çok duydum kaltesini bilmiyorum ama piyasada pek bulunmuyor florasan angel var yanı bmw dekıler gıbı gunduz gorulebılır bellı olur :)) yok eagle eyes bulamıyosanız sonar onerrm |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
eagle eyes forumda TURAN61 abimizde var banada tavsiye etti ama yaklaşık 460 TL fiyatı var.
ayrıca geçen konu açmıştı sanırım onunda angellerinde sorun varmış onardımı bilmiyorum tabi, Düzenleyen metin - 07 Eylül 2011 Saat 16:37 |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben taktım çok memnunum ampullerin rengini beyazdan turuncuya dönüştürdüm yakında fotolarını eklerim...
|
|
![]() |
|
biraz daha ayrıntılı yazsana hangi marka taktın neyleri turuncuya çevirdin, angel halkalarını diyorsan eğer bende kırmızı yapmak istiyorum detaylı anlatırmısın.
|
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Jdm yapmışn sanırm :)) merak ettim dogrusu guzel oldguna emınım
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
Akifff ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Bende JUNYAN marka taktırdım, şimdilik gayet memnunum, arabanın şekli şemali tamamen değişti,
farların içinde bulunan sisleri altlara aldırdım, formdaki arkadaşların anlattığı yöntemle 206 sis farlarını taktırdım üzerinede Junyan çok güzel bir görünüm oldu, kesinlikle tavsiye ediyorum,,, ![]() ![]() ![]() REsimleri biraz aceleyle çektim belki çok iyi olmamıştır, akşamki resimlerini eklicem :))
|
|
Peugeot 307 SW 1.6 Full :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |