|
Peugeot 406 Sport Pack Hakkında Yardım...!!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2010 Saat 21:36 |
Merhaba, Ben de Pejocular arasına katıldım. 2 ay önce aldığım aracımla ilgili bir kaç problem yaşıyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
2001 model 2000 Hp, 138 Bg Spor Pack modeli;
1) Aracımda LPG yok. Şirket aracı kullandığım için 406 mı fazla kullanma fırsatım olmuyor. 2 ayda 400 KM yol yapmışım :)) Çok fazla kullanmadığım için ve maddi sıkıntıdan dolayı LPG taktırmayı düşünmüyorum. Fakat problemim bakımlarını yaptırmama rağmen Km'de 0,50 Kuruş civarı (fazla da olabilir) :)) yakıyor. Sizce bu değer normal mi? 1) Teybim de sorun yaşıyorum. Arada bir kontağı kapatmama rağmen teybim kapanmıyor. Direksiyon kumandası ve teybi açma kapama tuşu çalışmıyor. Fakat teyp üzerinden kanal değiştirip ses açma kapama yapabiliyorum. Hiç birşekilde teybi kapatmayı beceremedim. Çözüm olarak akü kutup başlarını söktüm taktım düzeldi. Fakat akü kutup başlarını sökmek sakıncalımıdır. Ayrıca bu çözüm zahmetli bir iş ve ayarlar sıfırlandığı için tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum. Sizce teybimdeki sıkıntı nedir? Bana çok masraf açar mı?
2) Bu ay 410 TL civarı vergi yatırmam gerek. Bir arkadaşımdan duyduğuma göre bir "Beyanname" doldurup vergi dairesine verirsem bir alt kademeden vergi yatırabiliyormuşum. Bunu nasıl yapabilirim ve şartları nelerdir?
3) Aracın bakımlarını (yağ, filtre, su, amortisör vs) yaptırdım. Fakat yetkili bir servis yerine tamirciye yaptırdım. Bilgisayara bağlatıp bakım tarihini falan sıfırlatmam gerek diye birşey duydum. Servise mi götürmem gerek aracı?
Şimdiden Herkese Teşekkürler...!!!
|
|
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Konuyu 2 kere açmaya gerek yok kilit lütfen
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |