![]() |
|
106 quick yay yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tazzzy106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2010 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 17:59 |
ARKADAŞLAR...
ARACIMIN ÜSTÜNDE HANGİ ARACA AİT OLDUGU BİLİNMEYEN KESİK YAY VARDI ALDIGIM ZAMAN VE YANINDA FK KIRMIZI YAY VERDİ ESKİ SAHİBİ.. AMA O YAYLARDA KESİK 1 KARIŞ YOK BİLE..
BEN ESKİLER SES YAPIYOR DİYE BUNLARI TAKTIM AMA ARABADA HİÇ YAY YOK GİBİOLDU EN UFAK B CUKURDA AMORTİSÖRLER DİBE VURUYOR.. KÜT DİYE.. İÇİM GİDİYOR..
BANA Bİ YAY ÖNERİN LÜTFEN... HEM ALCAK HEM SÜRTMEYEN HEMDE YUMUSAK BİR SPOR YAY ÖNERİN LÜTFEN...
COİL-EX 5CM YAY SİZCE NASIL OLUR? BİLEN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.. ARABAYA BNEMİYORUM KIYAMIYORUM:s Düzenleyen H-a-d-i - 25 Mayıs 2010 Saat 21:19 |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla eibach önerim olur mirak arkadaşımız yed kullanio oda memnun sanırım
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
tazzzy106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2010 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
![]() ![]() ![]() ![]() |
onlar için sert deniyor hem en yumusak ve en sessiz coil-ex dediler.. 5 cm olanı gri renkte..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
peki 5 cm nasıl düşürür sizce?? fikirlerinizi bekliyorum...ayrıca yaylardan memnun kalır mıyım
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
ölçü süper olur bilmiorumda ses olayını kesmek için sanırım etrafına hortum sarıyorlar bi sıkıntı olmuyor.
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
bunlarda gerek yok dediler ama bakalım çözmem gerek biran önce...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
örneklerle göstereyim sana eski aracımda 5 cm eibach yay kullanıyordum
106 gti jantı yani 185 55 14 ölçüleriyle ![]() 306 gti jantı 195 45 15 ölçüleriyle ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
işte budur... istediğim ölçü bu..
peki 306 jantları öncekilere göre performansı çok etkiledi mi.. yordu mu...
coil-ex için ne dersin peki?
bu quıck di mi???
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
1.4 arabadan pek performans beklemek yanlışda olsa 306 gti jantı 106 gti jantına göre çok ağır kalıyor. 2 takım 306 gti 3 takım 106 gti jantı kullanmıştım. 106 gti jantından şaşma coil-ex tarzı şeylerlede uğraşma eibach tan başka markada tavsiye etmiyorum. yayda 50 100 lira kurtarıcam diye sonra 500 lira ön takım masrafı cıkmasın. quikti evet. |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bende gokhanın dedıgıne katılıyorum 14 gti jant ve 5cm yay 10 numara olur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
anladım.. çok tsk ederim ama maddi açıdan değil sadece duyduklarımla hareket ettim.. ve coil-ex sipariş vermiştim :s şimdi tedirgin oldum ama bakalım vardır bi hayır.. gelsin bi takıp deneyelim.. ama foto ile anlatmanız çok iyi oldu tsk ederim gökhan..
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
bendede 185/55/14 gti jant ve 4 mm fk maka yay var ve çok memnunum ;) çok fazla rahatsız edici ses gelmiyor,hortum geçirmiştim yaylara belki onun faydası olmuştur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
BENDEKİ FK LARDA DA HORTUM GEÇİRİLMİŞ AMA BİDE KESMİŞLER.. YANİ SUAN ÜSTÜNDEKİLER 6 DAN DA KISA.. |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
sana bu resim yardımcı olacaktır
gti 5 cm yay , quikde 4 cm yay
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
5 LİK YAY QUICK TE 4 MÜ DÜŞÜRÜYOR..
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Yay tavsiyelerim. Sadece yay degil, yay+amortisör kombinasyonu en idealidir. Siz sadece yay degistirdikten sonra , nasil olsa amortisörleride degistireceksiniz
![]() Fiyat + Kalite siralamasina göre ; Komple sistem ( yay + amortisör ) ön-arka ve gazli - sert - 1 - Eibach yay + Bilstein gazli amortisörler. - sert - 2 - Koni ( STR.T ) sari cok sert olacaktir, oranj renli olani (STR.T) - orta sert - 3 - Bilstein - sert - 4 - H&R - sert - 5 - K&W - sert - 6 - K.A.W - orta sert - 7 - Vogltland - orta sert - 8 - Weitec - orta sert - 9 - AP - orta sert - 10 - DTS - orta sert - yukaridaki yay + amortisörler ile 35mm - 70 mm arasi alcaltma yapilabilinir. Amortisörler markalarina göre ( Koni sari ) sertlik ayari ve diger tüm markalarda ( yukarida yazili olan ) alcaltma ayari üzerindedir. Düzenleyen xyzcom - 26 Mayıs 2010 Saat 02:20 |
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
dogru diyorsunuz ama suanda yapabilecegim bu kadar ve bunu yapmam sart.. aracım sert değil yay hiç yok gibi amortisör mili dibe vuruyor.. yay sadace var yani:D
forumlarda arastırdıgım kadarıyla coil-ex hem yumusak hemde sürtünme hissi en az dediler.. ayrıca tıkırtı yapmayan 2 yaydan biri dediler.. kullanan kişiler.. güvendim ve sipariş verdim ödemesini yaptım.. gelsin takalım umarım iş görür:(
|
|
![]() |
|
erkut07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
kardess taktınmı coıl exlerıı nasıll oldu bırde 5 lık mı taktın
|
|
![]() |
|
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
bende h@r marka var ilk başlarda sertdi 200km sonra esnemesi çok güzel oldu hiç ses yapmıyor
|
|
peugeot sport
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |