|
Satılık Şahin 1.6 ie(turbolu) |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
mad_sho
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2008 Saat 03:51 |
|
Turbosu 0.5 barda motor alışşın ve yorulmasın diye yükseltilmiyor intercooler takılıdır
1.0 bar rahat basıyor ıstenilidiğinde .. Masrafsızdır. Sahin 1.6 ie İlgenenler : 02163104786 0544-3272686 Düzenleyen mad_sho - 16 Ağustos 2008 Saat 04:05 |
||
İki tanık var biri dilim biri kalemim.Olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı satışlar
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İyi satışlar..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
vay be 1 bar nasıl basıyor bu araba anlamadım plakada hıc yabancı dııl hanı..
|
||
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı satıslar
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı satışlar
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ıyı de bu araba benım kım satıyo benım adıma .:)
|
||
Jonnie
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2008 Konum: Moskova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
iyi satislar.....
|
||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
hayırlı satışlar...
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
HAYIRLI SATIŞLAR,
bende sadece 2.resim açıldı diğerleri açılmadı,
|
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
boşver ıyıkı acılmamıs gereksız bırsey cunku...
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
turbolu bu senın arabayı gecer mı abı bu
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kadırmak ısteyen baglarbasına gelebılr 160 ps 06 barda arkadaslar arabasına gorede barı acılır :)
|
||
mad_sho
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
heh sahıbıde uye olduguna göre aklınızdakı soruları sorabılırsınız:D
|
||
İki tanık var biri dilim biri kalemim.Olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim...
|
||
mad_sho
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
resimler yenılenmıstır
Ilan Gunceldir. |
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
BU ARACIN PİSTONLARI NEDİR ÇOK MERAK ETTİM YADA BU BLOK 1,0 BARI NASIL KALDIRIYOR?KOLLAR VS TAM Bİ DÖKÜM VEREBİLİRSEN SEVİNİRİM..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
BİRDE RESİMLER ESKİ YENİ KARIŞIK SANIRIM.İÇERİDE GÖSTERGELERİ GÖREMEDİM
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaslar 0 9 mılım kısa oyuk pıst kısa kol kızıl yatak ıveco sıbopları mıyoforı karankgı pıstonlarda el yapımıdır
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şu an aracconta yaktı 1. barı rahat basıyoda fan la ıntercolor yetışmıyo tamaıre gıdıcek cıff fan la ıntercolru buyutmem lazım bı de celık conta koycaz o zaman bı problem kalmıyo turbo 1.0 barı koyun ca dohol olarak fan yetışmıyo sohutmaya ama ınan buna turbolu şahın kulanmak cok zevklı honadayla kalkıpta yanın da gecın ce adam sana bakıyo nasıl olur bu yaaa dergıbı ama o şahın dıye :::::::)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
helal sana ne diyim kardeş allah kaza vermesin hondayı yendiğini görmek isterdim
Düzenleyen GKN - 28 Kasım 2008 Saat 13:53 |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |