![]() |
|
CC ye jant ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mert_648 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2010 Saat 16:43 |
arkadaşlar öncelikle merhaba..aranıza yeni katılıdım ve 307 cc sahibiyim.bu arada kendimi tanıttım daha önce.
yaz geliyor modlamaya baslıyalım dedim ama bu pejoya jant bulmak ne kadar zormus 4x108 18 19 jant arıyorm nerdeyse hiç model yok!!
eger bildiginiz modeller varsa önerirmisiniz teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mert aramıza hoşgeldin konuyu açmadan önce kendini detaylı tanıtsaydın daha iyi olacaktı keyifli forumlar. |
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldiniz 307 ye 19 bir model önerebilirim
markası sanırım miglia ![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
oz ve lenso modellerine bakmanı öneririm.
![]() ![]() modelleri benim çok hoşuma gidiyor güzel duracağınıda düşünüyorum. |
|
![]() |
|
mert_648 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
arkadaşlar teşekkür ederim bu modelleri biliyorum..ama yinede böle evet bu olmalı die bilicegim bi jant yok yukarıdaki turuncu xsi sahibi tanıdıgım biri onun janları izmirde tam 3 tane xsi dolastı sonunda benim arkadaşım aldı :) aynısının ne 0 var neden ikinci eli bakalım hayırlısı..Yine aklınıza gelen modeller varsa yardımlarınızı beklerim..keyifli forumlar |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
baya eski konu ama.. miglia jant bakarım aracıma
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |