![]() |
|
ses sistemi yardım!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 14:18 |
arkadaşlar aracımın orginal mp3 çalarına çevirici taktırmak suretiyle küçük bir bass sub ve anfi taktırmak istiyorum orjinal hoparlörlerine hiç dokunmucam sadece küçük bir sub ve anfi olcak ek olarak,
ilk sorum şu; küçük bile olsa anfi için aküden kablo çekiliyor sizce bu arabamın elektirik sistemine zarar verir mi yani kapasitör takmak şartmıdır, sonuçta her bass vurduğunda lambaların gidip gelmesi hoş olmaz
![]() ikinci sorum ise; bir arıza çıktığında garanti kapsamına alırlar mı acep?? çünkü garantinin sona ermesine 1 buçuk yıl var daha??
|
|
![]() |
|
hakann308 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakann308
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.Çekilen kablo eğer kaliteli ise elektrik sistmine zarar vermez kalitesiz kablo çekilirse elektrik kaçağı olma ihtimali ve motor sesini içeri alma sorunu olabilir 2.Kapasitöre gerek yok kapasitör biraz prof. tesisatlar için kullanılır
3.Ben aracı aldıktan sonra(308) hemen tesisatımı taktırdım 2 sene boyunca garantiden bikaç ilemim oldu garanti bozulmadı halada 2 ay garantim var
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katılıyorum arkadasımın fıestasını aldıgımız gun tesısatı bagladık herhangı bır garantı sorunu cıkmadı..hatta teybını servıste söktürüp geldık:) |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
dogru baglarsan aracin hic bi sistemine zarar vermez elektirik kacagi icin zaten akuye yakin bir yere sigorta bagliyacaksiniz
kucuk bir bass ve anfi kesinlikle lambalar gidip gelmez tabiki aku bitik degilse 500wrms i gecmiyeceksen kapasitore gerek yok |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
kapılardaki hoparlörlerin anfiyi kaldırmayabilir. ses sistemi kuran bir yere danış bence.
|
|
![]() |
|
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kapı kolonları kesınlıkle kaldırmaz bosu bosuna onların canını alma derım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |