![]() |
|
206 CC Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emreogretmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreogretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2010 Saat 22:28 |
Merhaba, değerli arkadaşlar ciddi bir sorunum var. Yaklaşık bir ay önce 2001 model Peugeot 206 CC Triptronik bri araç aldım. Bu benim ilk arabam oldugu için en ufak problemde kafamda ciddi anlamda sıkıntı yaratıyor. Bu yüzden buradan paylaşmak istedim. Trigiyer kayışı,bujiler,hava filtresi ve arka fren balataları yeni değiştirdim.Hatta araba 92,000 km de su an ve 90.000 kmde yagı vs her seyi serviste değişmesine ragmen ben, içim rahat olsun diye yukarıda saydığım trigiyer kayısına kadar her bir şeyini servis dısında işinin ustası bir arkadaşın tamirhanesinde değiştirdim. Fakat Dun ve bugun araba içinde hafif bir benzin kokusu va bir süre sonra önce klima sonra araç stop etti ve ekranda akü lambası,yağ lambası,motor lambası üçü birden yandığını gördüm. Hemen sağa çektim. Hararete baktım. Hararet normaldi. Kontagı kapatıp tekrar çalıstırdım. Araç çalıştı ve yola devam ettim. Bugun, yine aynı sorunu verdi. Dikkat ettim, biraz hız yaptıgımda bu sorun daha çabuk oluyor. Acaba bunun nedeni ne olbilir arkadaşlar? Bilen ya da bu sorunu daha önce yaşamış ya da her hangi bir tavsiyesi olan var mı? Lütfen bana yardımcı olur musunuz ?
|
|
Emre
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
klima çalıştırdıgınızda mı stop ediyor ? |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
emreogretmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreogretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hayır dün klima çalışırken oldu ilk defa klimayla alakası var mı bilmiyorum. Bugun klima çalışmıyordu ama yine oldu |
|
Emre
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |