SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

8600 Luna Satan varmı ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zekiaslan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zekiaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 8600 Luna Satan varmı ?
    Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2009 Saat 17:00
Arkadaşlar Nokia 86OO Luna Almak istiyorum acaba satacak olan, ucuza alabiliceğimiz veya takas edebilicemiz bi yer varmı ?
Şimdikten Teşşekürler :)

Atam izindeyiz aşırı hız peşindeyiz 206 RC içindeyiz yanlayarak öle'ceğiz :)
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
MirakGTI Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MirakGTI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2009 Saat 17:03
valla gecenlerde ben baktım istanbul/bakırköy de 300 yada 350 idi temiz birşeydi alcakdım param yokdu :D
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zekiaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2009 Saat 18:01
Orjinalini yazan: Mirak Mirak Yazdı:

valla gecenlerde ben baktım istanbul/bakırköy de 300 yada 350 idi temiz birşeydi alcakdım param yokdu :D

kaptan ama Karizma telefon yaw baba bi telefon kullanilmicak gibi değil walla sony ericsson sıfır telefon gondericek direk takasa giricem :)
Yukarı Dön
CIHANGIR_DONMEZ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı CIHANGIR_DONMEZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2009 Saat 03:44
VALA BENIM TELEFONDA COK KARIZMA BI MEKANA GIDIP MASAYA KOYUNCA NE CAY BIRAKIO NE GAZOZ  USTELIK TASIMA RUHSATLI LOLLOLLOLLOL

Düzenleyen CIHANGIR_DONMEZ - 19 Eylül 2009 Saat 03:45
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zekiaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2009 Saat 15:13
Orjinalini yazan: CIHANGIR_DONMEZ CIHANGIR_DONMEZ Yazdı:

VALA BENIM TELEFONDA COK KARIZMA BI MEKANA GIDIP MASAYA KOYUNCA NE CAY BIRAKIO NE GAZOZ  USTELIK TASIMA RUHSATLI LOLLOLLOLLOL

hahahhaa yıkıldım :D walla cok saglam telefon bi bu bide 5200 plastık kablı 5.ci kattan dussun bısey olmaz  o derece saglamlar adamlar yapmıs :D
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.