![]() |
|
206 ses sistemi yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaanertop ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanertop
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2009 Saat 17:52 |
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE TEKRAR MERHABA. UZUN ZAMANDIR GİREMİYORUM SİTEYE TAKİTE EDEMİYORU. İNANILMAZ BİR YOĞUMLUK VARDI. YENİ YENİ ATLATIYORUM. HERKESİN KEYFİ YERİNDEDİR İNŞALLAH. BEN ARABANA SES SİSTEMİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. YANİ PROF. DEĞİL OLE KENDİ ÇAPIMDA AMATÖR OLARAK. SİZİNDE YARDIMLARINIZI RİCA EDİCEM MÜMKÜNSE. GERÇİ DAHA ÇOK FİKİRLERİNİZİ RİCA EDİYORUM BEN.
Frekans karşılığı 35 Hz -500 Hz Duyarlılık 90dB /W*m (SPL) Max.güç 600W Koaxiel parça Subwoofer Nominal impedance 4 ohms |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
iki üründen de kesinlikle uzak dur. Eğer çok para ayıramıyorsan bir jameson usa 505 öneririm. Bas için anfiye fazla yüklenmemek amacıyla sierra Plus -12 400 Watt yeterli olur. hoparlörler içinde fazlaca çıkış'ın kalır. en azından arka kapıları 13 x2 bagaj pandizotuna da sağlamından bir takım ovali besleyebilirsin.
Hoarlörler için planın nedir? Düzenleyen hasimayaz - 21 Temmuz 2009 Saat 23:29 |
|
![]() |
|
Evrevren ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu markaları tercih etmeyerek bilindik markaların 2.el ürünlerinin temiz olanlarını tercih etmen çok daha iyi olacaktır..
amatör olarak başlamak istiyor ise 4 kanallı bir amfi ön kapılara componet takımı ve 1 adet woofer ve mümkünde güzel bir ana ünite başlangıç için idealdir..
2.eli yaygın ve uygun olan JBL markasını tercih edebilirsin..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sierra 1502 sub bas anfısı var elımde dusunursen konusalım ozelden ;)
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
![]() |
|
kaanertop ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanertop
teşekkür ederim hocam fikirlerin için... benim 4 kapıda orjinal fabrika çıkışı kolon var onun haricinde arka bagaj kısmında 2 adet poneer var...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanertop
özel mesajlarına bakarsın hocam :):)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanertop
hepinize teşekkür ederim. ama alpin zaten bilindik bir marka ve kaliteli bir ürün benim fikrime göre... sansui de bildiğiniz gibi japon markası ve poneer dan sonraki en iyi marka diye konuşuyorlar forumlarda. ben araştırmasını iyi yapmıştım. ama sizin tavsiye ettiklerinize baktım gerçekten güzel ürünler kesinlikle kötüleyemez kimse.
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
"uzak dur" diyen arkadaşlara kesinlikle katılıyorum. performans alamayacağın markalar.
|
|
![]() |
|
sierra 1502 ;)
ister 30 luk 2 bass bagla ıster bass + mıd takımı bagla ıstersen 4 mıd takımı bagla nasıl kullanmak ıstersen :) |
|
![]() |
|
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
arkadaslar,
ön kapıda orjinal fabrika cıkısı hoprlorum var ancak arka kapıda yok ar kapıdakilerin ölçüsü nedir acaba? bu arada aiwa oto teyp aldım 52X4 mosfet çıkısları 2tane daha oval alacagım marka model ne önerirsiniz? |
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
![]() |
|
sony yada pııoneer2ın kolonlarından alabılıesın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
13 cm. araç X-line ise kabloları yok. Uniteden kapılara kablo çekeceksin. Aşağıdaki linkte ki şema yardımcı olur sana :
|
|
![]() |
|
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
haşim kardeşim xline diil araç
2002 colorline... önlerde speaker var arkalarda yok
|
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |