|
Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Faruk_S
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2024 Saat 21:32 |
Merhabalar öncelikle. Geçen hafta 2006 model 1.4 Comfort Benzinli Peugeot 307 araç satın aldım. Aracın herşeyinden memnunum, çok şükür bir problem yok ancak yakıt konusunu yeni deneyebiliyorum. Aracın deposunu tam doldurup 100 km yol gittim ve tekrar fulledim, 14 litre yakıt tüketmiş. Sadece şehir içi kullandım evet ama yine de çok fazla geldi. Araç yol bilgisayarı da aşagı yukarı bu rakamı gösteriyordu. Üstelik devirli kullandım ve sıkıştırmadım. Şimdi tekrar deniyorum ne kadar yakacak diye.
Siz tecrübeli kullanıcılara sormak istiyorum, yardım istiyorum. Acaba araç neden bu kadar fazla yakıt tüketiyor, neleri kontrol etmeli nelere bakmalıyım. Tüm samimi yönlendirmelere açığım, özellikle aynı sorunu yaşayıp çözmüş olanlar fikir bildirirse çok makbul olacaktır. Teşekkürler şimdiden.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |