|
206 Arızaları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
_atacr
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2024 Saat 08:49 |
Arkadaşlar Merhaba,
Elimde 2004 model otomatik şanzıman 206 var. Daha önce sanayie tanıdık aracılığıyla gittiğim bir arkadaşa sıfır değişsin diye arabayı teslim ettim. Arkadaş 3 - 4 parçayı değiştirip geri vermiş. Vuruntu sarsıntı geçmedi ve ben de farkedince şikayet edip paramı geri aldım. Benim derdim şu ki; daha önce bu model araba şanzımanını sıfır yaptırmış randıman almış sorun yaşamamış olan var mı ve varsa Ankara'da bunu yapan bir delikanlı şanzımancı yok mu?
|
|
kky68
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2024 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şaşmaz bilgi hastanesi arkasında başkent oto şanzıman kemal usta otomatikçi ama manuel elindne gelir çok da güzel yapar benim aracımı tıkır tıkır saat gibi yaptı
|
|
KKY68
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |