![]() |
|
Stepneden gelen ses. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2021 Saat 22:47 |
Selam. Fotoğraflarda da görünen lastiğin ortasındaki aparat ve onunda ortasındaki kriko boşta duruyor gibi. Öyle olunca da sarsıntılı durumlarda tangır tungur ses yapıyor. Üstündeki kayışla sıkılaştırmaya çalıştım ama nafile. Özellikle kriko bayağı boşta gibi. Eksik bir şeyler mi var yoksa normal hali bu mu? Eğer eksik bir parça varsa tamamlayacağım. Yoksa kendi imkânlarımla sabitleme yoluna gideceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
![]() ![]() ![]() ![]() |
???
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir bilgisi olan yok mu?
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
assaint ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2021 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Benim arabanın stepnesi de aynı durumda, kabarcıklı naylonla sardım işe yaradı.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |