![]() |
|
Bagajda boştaki soketler?!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2021 Saat 15:54 |
Dostlar bugün stepnenin orada 3 adet (birinin fotosunu çekemedim) boşta soket gördüm. Önceden fark etmeme sebebim soketleri görünmeyecek şekilde araya bir yere sıkıştırılmış olması. Nedir ne değildir bilmiyorum. Sonuçta çalışmayan bir aksamıda yok aracın. Nedir bu soketler?
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar ek donanım için fabrikadan hazır konulan soketler.
Örneğin araca çeki demiri ekleyip arkaya römork taktığınız zaman buradan bağlantı çekilmesi için vs. Düzenleyen talip206 - 01 Ekim 2021 Saat 21:06 |
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolasın dostum. Bende şaşırmıştım ilk gördüğüm zaman. Bir yerlerde boşta soket var da takılmamıştır diye düşündüm. Teşekkürler.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen her yerden soket vs çıkabilir. altyapı hazır ancak opsiyon için standart olan tüm paketlere koymuşlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |