![]() |
|
Pevgeot 307 1.6 XT Premıum 2004 Model Far Yıkama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pevgeot307XT ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pevgeot307XT
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2020 Saat 11:30 |
Arkadaşlar merhaba,
Aracı aldığımdan bu yana ön cam yıkama ve arka cam yıkama sistemlerinin çalışmasına rağmen far yıkama bölümü çalışmıyordu. Dün motor bölümünde bulunan sigorta kutusundaki far yıkama sigortasının yanık olduğunu fark ettim. Değiştikten sonra far yıkamayı çalıştırmak istediğimde yine çalışmadı. Yeniden sigortayı kontrol ettiğimde tekrar yanmış olduğunu gördüm. Sağ ön tarafta olan ve ön ve arkaya su gönderen motor haricinde far yıkama için başka bir motor var mıdır? Sigortayı yakan kontağı nasıl bulabilirim? Bu konularda desteklerinizi bekliyorum. Saygılarımla, teşekkürler.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam. ikinci bir motor var hocam muhtemelen o arızalı yada soketlerinde oksitlenme yada kısa devre var. https://partsouq.com/ bu siteden şase numarası ile gerekli detaylara ulaşabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |