![]() |
|
Peugeot 307 SW Otomatik Vites P'de Takılı Kaldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cagkansezgin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2020 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagkansezgin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2020 Saat 03:09 |
Merhabalar;
Aracım 2004 model Peugeot 307 SW. Aracımda bişey yoktu. Stop ettim. İndim 5 dakika işimi hallettim. Geldim vites P'de takılı kalmış vaziyette. Aracın kapısını açtığımda 3 kere dıt dıt dıt sesi geldi. Konsol ekranına baktığımda PUT. AUTO. TRANSMISS. LEVER IN POSITION P uyarısı var. Ayrıca aracın soldaki vites gösterge panelinde ilk kontağı açtığımda 1 saniye kadar ( - , * , S ) yazıyor sonrasında P yazıyor. Normalde frene bastığımda otomatik vites TIK sesi ile boşa düşrürdü kendini. Şuan onu yapmıyor. Bunun nedeni fren müşürümüdür yoksa başka bir durum mu var? Araba çalışmıyor da.
|
|
![]() |
|
cagkansezgin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2020 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagkansezgin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok mu sebebini bilen başına gelen
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu olayda ilk baktırman gereken fren müşürü o tık sesi frene bastığında gelir değilse aküyü çıkarıp akünün arkasında beyin var soketi çıkarıp sonra tak bendede Olmuştu böyle çözdüm
Bendeki sebebi sileceklerin oradaki cam önünde bir bakalit var lastikleri zamanla özelliğüni yitirmiş su almış damla damla soketi oksitlendirmiş çıkarıp üflr püffle taktiğiyle geri takmıştım benim böyle geçti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagkansezgin
Aynen yıkamıştım arabayı. Şimdi gidip dediğinizi deneyeceğim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagkansezgin
Bir de arabada aconomy mode active yazıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |