![]() |
|
Benzin Pompası Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
foreem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2020 Saat 13:49 |
Merhabalar iyi forumlar, 2003 model 1.6v Peugeot 307 sahibiyim. Aracım şu anda benzinde hiç çalışmıyor. Daha önce de birkaç kez yapmıştı ancak şu anda sadece lpg ile çalıştırabiliyorum. Sorunun benzin pompasından olduğunu düşünüyorum. Öğrenciyim ve değişimini sorduğumda 1-2 bin tl gibi bir fiyat alıyorum. Bunun yan sanayisini ya da çıkma parçasını almam ileride sorunumu tekrarlatır mı? Önerileriniz nelerdir, teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Düzenleyen foreem - 28 Eylül 2020 Saat 13:49 |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne yaptın kardeşim 1 2 bine ne satıyorlar. Benzin pompası şamandıra ile birlikte 300 400 liraya yan sanayi bulursun. Internette bulursun. Yada peugeot parça satan yere sor.
Hatta senin şamandırada problem yoksa sadece motoru 150 lira civarına alabilirsin. Yani komple set değiştirmeye gerek yok. 50 100 lira da işçilik verirsin.
Benim 206 da arızalanmıştı sadece pompayı aldım bi elektrikçiye değiştirdim.
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adamlar utanmasa motor toplama parası isteyecek artık.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |