![]() |
|
Otomatik baskı arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Munezz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2020 Konum: Kocarli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2020 Saat 16:15 |
Arkadaslar aracım 130 binde vites aralarında devir artıyor kaçırıyor yani şanzuman makineye bağlattım aracı bitek baskı arızası gösteriyor baskı için 130 bin erken degilmi yada onerebileceginiz bi usta varmı daha önce yaptıran varsa kocaeli sakarya istanbulda
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladığım kadarıyla yarı otomatik kullanıyorsunuz. Baskı balata için kilometreye göre değerlendirme doğru olmaz. Bu; kullanım tarzıyla, yaşadığınız şehrin trafiğiyle, sürekli kullandığınız rotadaki yokuşla vs. alakalı olabilir.
Istanbulda gidilen 5 km yol anadolunun küçük bir ilindeki 15 km ye eşit olabiliyor. Yada yanlış kullanımlardan dolayı 50 bin km de baskıyı yakan çok kişi tanıyorum. Aracı bilgisayara bağlayıp şanzımana kalibrasyon ayarı yaptırarak biraz daha zaman kazanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Munezz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2020 Konum: Kocarli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Tam otomatik araç sanzuman yagı ısınınca yag inceliyor geçişlerde sıkıntı yasıyoruz sadece baskı seti var tam otomatikte balata yok diye biliyorum yag basıncıyla çalışan bir piston var ve her vitesin baskısını ittirip vites geçişleri saglanıyor diye biliyorum tam otomatikte
|
|
![]() |
|
Selenoidler ve yağda yeni değişti üstelik
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Baskı arızası deyince yarı otomatik sandım. Isınınca sıkıntı yapıyorsa yağ soğutucu arızalı olabilir. Bir diğer ihtimalse maalesef revizyon istiyor olabilir. Selenoid ve yağ değişmiş zaten. Istanbul kadosan sanayi sitesinde yıldırım otomatik şanzıman var mustafa usta gayet ilgili. Bir gidip danışabilirsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |