|
Far ve Sinyal Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bilisimci01
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bilisimci01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2019 Saat 10:09 |
Merhaba 2011 model 206+ 1.4 benzili araçımda
Parkları açtığımda otomatik farları kendi yakıyor Farlar Yandığı Zamanda Sinyaller Çoğunlukla Çalışmıyor Benden Önceki Sahibi Amerikan park Yapılmış zamanındaBen İptal Ettirdim Bununla Alakalı Bir sorun Olabilirmi com2000 setini değiştirmeyi Düşünüyorum Arıza Başka Bir Yerden Olabilirmi
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhabalar aynı sorun bende de vardı. Yalnız bnm araçta far sensörü var. Sinyal kolu ucundaki far sensörünü aktif eden düğmeye çok sert basılmış. Kol içeri doğru fazla girmiş. Far açma düğmesini çevirdim ve hafif geriye doğru çektim sorun gitti. Bir dene bence. Çünkü içinde platin bacaklar var. Onlar birbiri ile temas halinde oluyor.
Ayrıca far yandığında korna çalmıyordu. Hepsi bu basit arıza yüzünden di.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence amerikan parkı soktükten sonra bağlantılar yanlış yapılmış olabilir. ondan önce çalışıyodu deilmi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
bilisimci01
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bilisimci01
|
malefes amerikan park varkende çalışmıyordu öncesinide bilmiyorum açıkcası yani aldığımda üzerinde vardı com2000 komple değiştirmek biraz maliyetli bir durum acaba bağlantılarında sorun olabilirmi öyle tahmin ediyorum bende
|
|
bilisimci01
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bilisimci01
|
korna bendede çalışmıyor sorun aynı hemen deniyeceğim
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yeni bir com 20000 alma zamanı gelmiş gibi görünüyor
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bekliyoruz :)
|
|
omersari
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2021 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba
206+ aracınızda yaşadığınız parkları yakınca otomatikmen farların yanması durumunu bende yaşıyorum konuda bahsetmemişsiniz ama nasıl bir yol izlediniz sonuç ne oldu paylaşabilir misiniz?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |