|
Far |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hasantrcn
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2019 Konum: Çankırı Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hasantrcn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2019 Saat 22:57 |
Aracım 2006 2.0 exsutive premium aracı aldığımda üstünle normal zenon mevcuttur aydınlatmadığı için bunları led zenonla değiştirmeyi düşünüyorum arıza verirmi
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. vermez hocam ama kaliteli bir ürün almanızı öneririm.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Hasantrcn
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2019 Konum: Çankırı Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hasantrcn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ustam önerebileceğiniz marka varmı
|
|
AKS06
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjinal xenon varsa arkadaki trafosu farklı oluyor. Direk ampul değişimiyle led e geçiş yapamazsınız. Komple değişim gerekiyor. Biraz zahmetli bir iş. Ben birkaç ustaya sormuştum. Vazgeçtim. Arıza verip vermeyeceğini bilmiyorum
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim aracimda da orjinal xenon mevcut 5000k philips. Aydinlatma gayet yeterli bence eger mercekler kirlenmisse led de yeterli gelmeyebilir. Mesela benim aracimin bir fari sonradan degismis haliyle yeni oldugu icin o daha iyi aydinlatiyor digerine gore. Bence merceklerinizi temizletip xenona devam edin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |