![]() |
|
2008 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gurhansalman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2019 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhansalman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2019 Saat 07:43 |
merhaba dün itibari ile pegeout 2008 1.6 vti 2008 araç aldım aracım LPG ve tam otomatik. Eşim beğenmişti arabayı biz de bir fazla Aldık , Opel corsadan buna binince gerçekten çok iyi hissettirdi fakat canımı sıkan bir nokta oldu. Sahibinden bakarken araba 5 ileri gözüküyordu fakat 4 ileri olduğunu öğrendim alınca. Test sürüşü yaparken 70 km geçememiştim arabada yakıt yoktu. Bir diğer konu ise yolda biraz hızlaniyim dedim çok fazla devir yükseliyor + olarak yol sesi inanılmaz geliyor. Bu sesi azaltmanın yolu var mıdır acaba? Ayrıca bu aracı nasıl bilirsiniz.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınız hayırlı olsun. Yol sesine yapacak birşey maalesef yok camlardan rüzgar geliyorsada biraz kesmek için cama rüzgarlık taktırabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
gurhansalman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2019 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhansalman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim biraz da kötü bir asfaltta gitmişim. Dün İstanbul otoban kullandım ve öyle rahatsız edici bir ses yokmuş biraz evham yapmışım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |