![]() |
|
İki ürün arasındaki fark |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2019 Saat 18:50 |
1- bobin değişimi için orijinal etiketi ile satılan bir ürün aldım. fakat aracın üzerinden çıkan ile benim orijinal diyerek aldığım ürün arasında çok fark var. bu kadar fark olması normal mi ? aldığım ürün orijinal olmayabilir mi ? orijinalliğini nasıl anlarız nereden sorgularız ? içi sarı olan ürün aracın üzerinden çıkan orijinal etiketi ile yeni alınan 2- daha önce farkmediğim bir şey farkettim. değişim sonrası araç rolantide 5 dakika kadar çalışınca egzozdan su çıkmaya başladı. damla damla gaz çıkışı ile yağmur gibi damla düşüyor. bu neden olur ? çıkan sıvıyı elimle kokladım bariz kötü bir koku yok. motorda eksilen yağ veya su da yok.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saşe numarası vererek aldıysan sorun çıkacağını zannetmiyorum. Bazen firmalar ufak tefek revizyona gidebiliyor. Normalde 2 3 tane bobin değiştirdim. Hepsi senin aracının üstünde olan gibiydi.
Aldığın ürün orjinal görünüyor. Motor soğukken su atması normaldir. Aracın önü biraz yokuşa bakiyorsa su attığı daha bariz belli olur.
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
sarı olan gibiydi yani. sonradan taktıkların da içi sarı olan gibimiydi ? fotoğraflarda görünüyor. sonradan aldığımda o sarı yer küçücük bir şey,ateşlemede sorun çıkarır mı acaba ?
Düzenleyen x571 - 24 Mart 2019 Saat 13:30 |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Evet sarı olan gibiydi. Ama o kadar sarı renk değildi bakır rengi gibiydi. Sonradan aldığınız parçanın farkı ortasında deliğinin olması. Benim aldiklarımda hiç öyle delik yoktu. Ama sorun olacağını zannetmiyorum. Zaten tekleme falan yapmazsa problem yoktur demektir.
|
|
![]() |
|
Takmaz olaydım. Arabanın şirazesini kaydırdı resmen. Yarın iade edeceğim hemen. Sözde şase numarası vererek aldık.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |