|
Partner Tepee Bass Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
nash1883
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2018 Konum: İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2018 Saat 04:17 |
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza.
Benim sorum şu; 2017 model partner tepee model arabaya sahibim. Dokunmatik ekranı var. Fakat ben ses ayarları bölümünde bass, tiz falan ayarlama seçeneği bulamıyorum. Sadece iki seçenek var ince ve kalın diye çözemedim. Bide rock,caz falan yazıyor. Umuyorum derdimi anlatabilmişimdir. Çok teşekkür ederim. |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aramıza hoş geldiniz.
kalın diye tabir edilen düşük frekanslardır, yani bass ayarıdır, o ayarı yükseltip deneyin.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun. Rabbim kaza bela göstermesin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Rock jazz classic falan ayarlarında "user, custom, off" gibi seçenekler varsa o modda iken bass treble ayarı çıkabilir..
Ama muhtemelen arkadaşın dediği gibi "kalın ince" ayarı sizde ekolayzır olarak belirtilmiş.. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |