|
206 egsoz tatlı ses almak ıstıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ziya alp
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2017 Saat 18:40 |
alıcagım egsoz ucu bu arkadaslar susturucu ıptalı yapıp guzel bı cırıtlama falan alabılırmıyım ? polis buna bişey dermi 3 bin devir bandında fazla ses veririmi bu ? su sekıl susturucu ıptalı yaptıgım vakit tatlı bı ses alabılırmıyım varex gıbı bır ses ıstemıyorum
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Videodaki araç benim. 2 gün dayanabildim bu tatlı sese. Son susturucu iptal 48 lik düz boru ile alınan ses. Aracım 1.4 benzinli.
Ben tavsiye etmem. Tofaş gibi oluyor araç, düşük devirde bas bas bağırıyor. Yüksek devirde çıt yok. Benim istediğimde tam tersi ama düz boru bildiğin Ara gaz için. Video Link |
|
ziya alp
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi ne kadar tuttu toplam ?
|
|
ziya alp
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ve numaranı alabılırıym sormak ıstedım sorular varda
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Egzoz ucunu o zaman satın almıştım 70₺.
İşçilik 30₺ 1 metreye yakın 48 lik boru 30₺. Egsoz ucu ekstraydı benim toplam 60 liraya mal oldu yani. Ama uyarayım rahatsız edici bir ses aldım. Pek tavsiye etmem açıkçası ama zevk tabi. Aç kapa egsoz almanı öneririm. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |