|
KARARINIZ NEDIR? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2009 Saat 00:34 |
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
RC bence
|
|
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
alttakı daha janjanlıı
|
|
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
azmı abı ıkısıde rc :D:D hangı rc usttekı 207 rc jantı alttakı 206 rc jantı |
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence 1.resimdeki orj 207 RC jantı
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet peugeotturkey yorumlarınız beklıyorum
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tek olur birkann yoksa senin beyaza mı alıcaksın
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet sınan benım beyaza alcam ama 207 rc jantı kolay bulunmuyo oyuzdende kararsızım 206 daha dolgun gosterıyo kendını tek kapı dusunme 4 kapı :D:D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
alttaki daha duruyor
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeotlara yakışan en güzel orjinal jant bence 206 RC ...
|
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BEnim dediğim 4 kapıdada süüper duruyor..Geçen yıldırma gittim.Adamın teki almış 4 kapı 207..Ama donanımlı bişiÖn tamponu dahi rc tamponu koymuş gayet şıktı.Jantlarda 207 rc jantlarıydı..Araç o biçim olmuş.İlk gören RC sanır inan..
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
207 rc jantlarını bulamıyorum hıc bıyerde bı tek servıste oda sadece jantlara 2300 ytl ıstıyo ındırımlı halı :D |
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Konuyu Uygun Yere Taşıdım :)
Kararım Orjinal Jantları ve 5 cm yay :)
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tasıma konumu kalsın konum :D:D:D:D:D ya ole dıyende var kafam karıstı :D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence 207 RC jant 5 cm yay jantçılarda bulursun..
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hee bulurum sen bul sınan bana sole olm 2 haftadır arıyorum :D:D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Toptakpıdaki jantçılara git..Bide samatyada varmış..jantın çeşidi orda var..Envayi çeşit..
|
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eğer bulamazsan bu dediğim yerlerde..Can arkadaşımızın 206 RC jantını al 17" satıyor çok temiz jantlar..
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kanka bız ogrencı adamız okula gıdıyoruz :D:D sen bosvaktınde gıt benım ıcın :D:D:D:D |
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Alttaki rc kesinlikle+5'lik yay gerçekten yakışır diye düşünüyorum.Umut abi satıyordu 1,500 istiyordu.Bilgin var mı?
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |