![]() |
|
öğrenciyim 106 gti almayı düşünüyorum yardımcı olu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mustafayaglii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2016 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafayaglii
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2016 Saat 16:01 |
|
öncelikle herkesin bayramını kutluyorum ben üniversite 1.sınıf öğrencisiyim ve 106 gti almayı dusunuyorum haftada 5 gun okula gıdıyorum gıt gel toplam 10 km ve 2 haftada bır memlekete gıdıyorum gıdıs gelıs 360 km ve 106 gti almayı dusunuyorum sakin kullanımda kullandıgımda bu arac benı cok zorlarmı ?
|
||
mustafa yaglii
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Öğrenci için değilde bence bu tarz arabalar biraz daha zevk arabası yani okula memlekete giderken kullanmak için daha avantajlı altarnatifler çıkar ama zevk sizin beğenmediğiniz bir arabaya binmektense içinize sinen bir araca sahip olmak kadar güzeli yok,quicksilver sanki biraz daha avantajlı olur sizin durumunuzda biri için isterseniz değerlendirin.Hayırlısı olsun.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
|
Hocam aynı hataya bende düştüm klasik bmw aldım yakıtından masrafından öldüm.Satıp 206 dizel aldım şehir içinde 100 liralık mazotla 400 km gidiyorum :)
|
||
![]() |
||
mustafayaglii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2016 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafayaglii
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
öncelikle yanıtlar için teşekkür ederim tabi nasip kısmet ama uzun zamandır istediğim bir model 106 gti birde alırsam eğer dikkat etmem gerekenler veyada randumanlı olması için neler yapmamı önerirsiniz ? |
||
mustafa yaglii
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
1.8. Motorlu 106 sı olan bir arkadaşın yakıttan bayağı yakındığını biliyorum. Sametin dediği gibi zevk meselesi bütçe meselesi :) mesela daha dün 1.5 atmosferik motorlu sıfır km Mazda 3 SEDAN A 85 bin lira verdi bir arkadaş :))
|
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
Gti yerine quicksilver bakabilirsin yumusak kullanacakmissin gti ne gerek var ozaman 1.4 en azindan daha az yakar ve temiz gti bulmak zor bulursun ama ucuk fiyat isterler gti lar quicklere gore daha hor kullanilmis oluyorlar ariza bakimindanfa dusunmek gerek ben olsam quick tercih ederim km de 25 kurus yakar diyenleere aldanma quick var nende 25 yaktigini gormedim ki cok soft kullanirim ben aracim he ama uzun yolda yakmaz o ayri
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
CVT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 236 |
|
106 quick al derim yakıtı çok iyi ben hergün işe git gel yapıyorum otobüsten uyguna geliyor.
|
||
PEUGEOT 206 2004 MODEL 1.4 X-LİNE 106 2000 QIİCK
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafayaglii
|
yumuşak kullanacağım tabi ama yerine göre de gazlama yapacağım ama cevaplar için sağolun
|
||
mustafa yaglii
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
1,8 motorlu 106 ilk defa duyuyorum karıştırıyor olabilir misin ??
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
306XS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
Geçişte Hem Quicksilver Hemde Gtİ Kullanıcısı olarak Sana tavsiyem 106 İstiyorsan Quiksilver alman Aksi takdirde bugun Saglam ve sıkı bir Gti için 17-18000 civarı bir para ödemen gerekır ki bence değmez yakıt olarakda seni oldukça üzer. Karar senin
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Vallahi bilemiyorum, arkadaşın yalancısıyım kendisi öyle söyledi bana. Benim de kesin bilgim Yok |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
bu saatten sonra öğrenciysen benzinli araba tavsiye etmem. benzinli araba her türlü zor 40-50 kr altı yakar alacağın arabada en iyi ihtimalle 15 yaşında olucak uygun fiyata aldığın arabada seni yorar çok paralık arabalara bakıncada yeni model almak daha mantıklı. her zaman savunduğum birşey var bütçene göre en yüksek model ne alabileceksen o araçlara bakmanı öneririm.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Gökhan abiye sonuna kadar katılıyorum. Aracımı almadan evvel dizel düşünüyorduk. Bütçem dahilinde olan dizeller 2004-2007 yılları arası 120-150 bin deki arabalardı. İstanbul araba pazarında 58 binde 2009 model 206 SEDANı gördüm. Aldım evlat yaptım kendime. Tabi benzinli olması anlık olarak yakıt koyarken yoruyor bütçeyi ama 150 binde yorulmuş eski dizele bineceğime, sorunsuz tertemiz Yeni model aracıma biniyorum
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |