![]() |
|
kadran selamı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SCREAMN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2016 Saat 14:47 |
selam arkadaşlar hepinizin bildiği sandığım genellikle volkwagen grubu araçlarda gördüğüm kadran selamı çok hoşuma gidiyor bizim araçlarında kadranı digital olduğundan dolayı her hangi bir yazılımla bu uygulamanın yapılabilmesi mümkün mü acaba özellikle elektronikçi arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor.
|
|
ne kadar yaşadığın değil nasıl yaşadığındır asıl mesele
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinalde olmayan özellikler peugeot da sonradan eklemeye çalışınca sıkıntı yapabiliyor. Bence uğraşma yeni model araçlarda var ama benim eski 2013 model 208 de vardı mesela
|
|
![]() |
|
SCREAMN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
görsel olarak güzel olduğu için merak ettim elektronik ve yazılım işinden anlayan arkadaşlara fikir amaçlı yazmıştım 2005 model 307 aracımda sadece hararet göstergesi yapıyor acaba diğerlerinede uygulanabilirmi diye düşünmüştüm.teşekkür ederim
|
|
ne kadar yaşadığın değil nasıl yaşadığındır asıl mesele
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |