|
PEUGEOT 607 EKRAN DEĞİŞİMİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Rames
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2016 Konum: AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2016 Saat 23:48 |
Merhaba iyi geceler. Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama forumdan okuduğum yazilarinizdan dolayı sizelere bir konu danışmak istiyorum.
2 hafta önce 2003 model peugeot 607 2.2 benzinli bir araç aldım. Ortadaki ekranin tamamen görüntüsü yok. Ayrıca araç telefonlu olan modelden. Bu aracima en uyumlu navigasyon ekranlı rt hangisi olur sizce. İnternetten bazı rt cihazlara bakıyorum benim aracimdaki ekran soketinde yani siz pin mi diyorsunuz onu tam bilmiyorum ama 18 ayak var fakat rt lerde 12 ayak görünüyor bu soketleri uyumlu hale nasıl getirebiliriz tam çalışır durumda kullanmam için ne yapmam gerekli bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca aracın bagaj cd si yanında gps anten ve navigasyon soketleri hazır birsekilde boşta duruyor. Eğer sizce sakıncası yoksa konuya hakim arkadaslarla irtibata geçmek isterim sizin bilgilerinize ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Şimdiden vereceğiniz bilgiler için tesekkur ederim. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle hoşgeldiniz. ne kusuru amacımız burada birbirimize yardımcı olmak. aracınız hayılır olsun malesef pin sayısı uygun olmaz zorunda çünkü diğer özellikleri kullanamayacağınız gibi çalışmayada bilir yapacağınız işlemde. eğer yurt dışında tanıdıklarınız varsa bu tip parçaları uyguna getirebilirsiniz.
http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=peugeot+607&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xpeugeot+607+display.TRS0&_nkw=peugeot+607+display&_sacat=0
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |